2.jpg

MENY kaffe og LIONS bekæmper mæslinger i fællesskab

Vi støtter Lions mæslinge projekt

MENY kaffe donerer mæslingevacciner i samarbejde med lokale Lions-klubber

Hver dag dør 335 børn i verden af mæslinger og et endnu større antal får svære følgeskader som tab af hørelse, synsnedsættelse og hjerneskader.

Derfor er det så vigtigt!

Mæslinger er en ekstremt smitsom sygdom, der forårsager følgeskader som tab af hørelse, synsnedsættelse og hjerneskader. Faktisk dør der på verdensplan 245 børn hver dag af sygdommen.

For hver solgt pose donerer MENY kaffe en mæslingevaccine til Lions Mæslinge Projekt ”One Shot One Life”, der skal dæmme op for den ekstremt smitsomme sygdom.

MENY kaffe har gennem mange år støttet flere forskellige organisationer, såsom Hospitalsklovnene og Kræftens Bekæmpelse, ligesom MENY kaffe forhandlerne ofte bakker op om lokale godgørende formål. Samarbejdet med Lions er en spændende mulighed for at bruge MENY kaffes ekspertise og sortiment som en del af et projekt, hvor pengene går til et godt formål.

One Shot One Life

MENY kaffe har lavet en særlig Lions-kaffe, som de lokale Lions-klubber kan købe. For hver solgt pose donerer MENY kaffe en mæslingevaccine til Lions Mæslinge Projekt ”One Shot One Life”, der skal dæmme op for den ekstremt smitsomme sygdom.

MENY Kaffe har gennem mange år støttet flere forskellige organisationer, såsom Hospitalsklovnene og Kræftens Bekæmpelse, ligesom MENY forhandlere ofte bakker op om lokale godgørende formål. Samarbejdet med Lions er en spændende mulighed for at bruge MENY kaffes ekspertise og sortiment som en del af et projekt, hvor pengene går til et godt formål.

Hver pose betyder 2 vacciner

Lions samarbejder med to udenlandske fonde, Bill & Melinda Gates Foundation og UKaid, der fordobler donationerne. På den måde betyder hver pose, at to børn kan blive vaccineret mod mæslinger. Målet på verdensplan er at vaccinere 20 millioner børn og give dem chancen for at leve et liv i sundhed.