Touchfri kaffeløsning på arbejdspladsen – Hygiejnisk, sikkert og nemt

- der er nu fundet en smart løsning med touch fri kaffe på arbejdspladsen

kaffemaskine fra Bravilor Bonamat som er touchfri – Hygiejnisk, sikkert og nemt.

Herover ses den nye kaffemaskine fra Bravilor Bonamat som er touchfri – Hygiejnisk, sikkert og nemt.

Kaffe på arbejdspladsen i Danmark er, som de fleste ved, en helt speciel kultur og mange steder er kaffen en del af medarbejdernes daglige goder. Kaffen er ofte det der samler os og det vi hygger os om med kollegerne og med kunderne.

MENY kaffe og Bravilor Bonamat lancerer en ny og smart app der muliggør, at man kan få sig en god kop kaffe – uden at skulle røre ved andet end sin egen smartphone – vi kalder det touch fri kaffe med kontaktløs enhed.

Bravilor Bonamat, der producerer professionelle kaffemaskiner har haft travlt med at udvikle og lancere den nye behjælpelige app: Kontaktløs kaffe kontrolenhed. “KKK” er specielt udviklet til den populære fuldautomatiske Sego espressomaskine, så medarbejdere og besøgende med denne app og et tilhørende app-kit nemt og sikkert kan få sig en god kop touch fri kaffe ved blot at anvende deres egen personlige smartphone.

App’en erstatter touch skærmen på kaffemaskinen og den gemmer naturligvis dine præferencer, så du blot skal vælge din variant, connecte din smartphone til maskinen, ligesom du gør ved kontaktløs betaling med dit Dankort, og tryk start på din smartphone – nemmere og mere sikkert bliver det ikke.

Kontakt din lokale MENY kaffe forhandler og hør meget mere om mulighederne.