Det siger vores kunder om os

Referencer - Konxion

"Lige siden vi blev kunde hos MENY kaffe har vi været yderst tilfredse. Bestillinger, ændringer og tilpasninger bliver altid klaret uden problemer. MENY kaffe er yderst professionelle, meget imødekommende og altid fleksible. Vi er særdeles tilfredse med vores samarbejde.."

Dennis, KONXION, kunde i 8 år hos MENY kaffe Aalborg

 

Referencer - Bondes

"Vi køber faktisk alt til vores kantine hos MENY kaffe. Vi sætter stor pris på, at ”en aftale er en aftale” og der er hurtig levering.."

Jimmy, Bondes Møbelfabrik, kunde i 12 år hos MENY kaffe Vestsjælland

 

Referencer - Stiften

"Den skal jeg lige have en kop kaffe til at tygge på – hos os fyldes dagligdagen af forskellige små anekdoter, hvortil en god kop kaffe altid gør godt. Hos MENY kaffe forstår de hvor vigtigt det er, at vi altid kan nyde og ikke mindst tilbyde en god kop kaffe. En friskbrygget kop kaffe er jo efterhånden blevet lige så vigtig som en knasende sprød skorpe, ikke sandt?.."

Henrik, Aarhus Stiftstidende, kunde i 1 1/2 år hos MENY kaffe Aarhus

Referencer - Lareno

"For os er det særdeles vigtigt, at kvaliteten er i orden. MENY kaffe tilbyder god kvalitet i deres produktsortiment og ikke mindst i deres løsninger. Vi oplever en ansvarsfuld samarbejdspartner og er desuden meget tilfredse med både kvaliteten af deres arbejde, kommunikationen og ikke mindst prisen :0).."

Helle, Lareno, kunde i 20 år hos MENY kaffe Roskilde & Syd Sjælland

 

Referencer - Væksthuset

"Vi gør jævnligt brug af MENY kaffe som leverandør. Udover et stort udvalg af kaffe tilbyder de ligeledes et bredt sortiment indenfor søde sager, te og andre varme og kolde drikke, engangsartikler, hygiejneartikler og ikke mindst rengøringsartikler. Foruden et varieret sortiment værdsætter vi det gode samarbejde, der er kendetegnet ved bl.a. godt humør, ærlighed og stor professionalitet.."

Lars, Væksthuset, kunde i 4 år hos MENY kaffe København

 

Referencer - Madkontoret

"Vi sætter stor pris på god kaffe og det får vi hos MENY kaffe og både kaffen, duge og alt det andet vi bestiller bliver leveret hurtigt og med et smil. Vi er meget glade og tilfredse med samarbejdet.."

Anja, Madkontoret, kunde i 3 år hos MENY kaffe Randers

Referencer - HK

"MENY kaffe er et fremragende eksempel på, hvad god service handler om. Da vores kaffeautomat gik i stykker, ringede vi til MENY kaffe og efter blot 15 minutter stod der en splinterny kaffe-automat på vores kontor. Se, det er, hvad vi kalder god service.."

Susanne, HK, kunde i 15 år hos MENY kaffe Viborg

 

Referencer - FDM Jyllandsringen

"Serviceniveauet er helt fortræffeligt! Vi stod en fredag eftermiddag og skulle bruge 6 kaffeautomater til et arrangement den efterfølgende lørdag. MENY kaffe var blot ét opkald væk og stod straks klar til at yde assistance. Lørdag morgen fik vi leveret 6 kaffeautomater af en smilende og imødekommende medarbejder. Det tør siges at være service!.."

Tenna, FDM-Jyllandsringen, kunde i 8 år hos MENY kaffe Herning

Referencer - Nilfisk

"Begreberne kvalitet og service er i højsædet hos MENY kaffe Holstebro, hvad enten der er tale om kaffe, te, automater eller diverse artikler er der altid hurtig hjælp at hente. Vi føler os i gode hænder og vores behov bliver altid imødekommet, hvilket er en nødvendighed for at lette en travl hverdag..."

Helle, Nilfisk-Egholm, kunde i 8 år hos MENY kaffe Holstebro

 

Referencer - ProFlora

"I en virksomhed som vores er samarbejde et centralt nøgleord. Vi afholder en del forskellige arrangementer, hvor hurtig levering er en forudsætning. I vores samarbejde med MENY kaffe efterleves dette til fulde og tilmed altid med et smil på læben.."

Bente, ProFlora, kunde i 5 år hos MENY kaffe Kolding