Vores Mærker - Din kvalitetssikring

MENY Kaffe er helt oppe på mærkerne

Har du en forkærlighed for eksempelvis økologi, fairtrade, svanemærkede varer eller har også du fået vane for MENY
kaffes vanedannende kvalitetsvarer, så kan du let og enkelt finde frem til de varer du holder allermest af.

I vores webshop kan du se hele vores udvalg indenfor de af mærkerne, der er dine favoritter. Det gør det både let og enkelt at udvælge de favoritter, der passer til netop dine behov.

Dine favoritter kan du let og enkelt genbestille ved kun få klik hvis du opretter din personlige bestillingsliste i vores webshop, som du løbende kan tilpasse, så den altid passer til dine aktuelle behov.

Rigtig god fornøjelse.

Fairtrade

Fairtrade

Når du køber produkter med Fairtrade mærket er du med til at skabe en bedre fremtid for både småbønder og plantagearbejdere.

Bønderne får en mindstepris, når de sælger deres råvarer og kooperativet får midler til at investere i sundhed, uddannelse eller omlægning til økologi.

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance certificerede produkter som kaffe, te, chokolade og papirvarer sikrer en både bæredygtig og miljørigtig produktion med fokus på gode sociale- og økonomiske forhold.

UTZ Certificeret

UTZ Certificeret

UTZ certificerede varer sikrer en fair og transparent produktion hele vejen fra jord til bord med det formål at gøre den størst mulige forskel for både mennesket, jorden og profitten.

Egnet til mad

Egnet til mad

Symbolet betyder, at den ansvarlige virksomhed har vurderet, at den emballage eller genstand, som symbolet er påsat, opfylder kravene til materialer og genstande, bestemt til kontakt med fødevarer.

Vanemærket

Vanemærket

Vanemærket er MENY kaffes egne varer, som har vist sig at være utrolig vanedannende.

Vanemærket er sammensat af de bedste varer fra flere af vores produktgrupper, hvor vi garanterer dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige og en ensartethed i både smag og vores høje kvalitet.

Statskontrolleret Øko

Statskontrolleret Øko

Det røde Ø-mærke med teksten ”Statskontrolleret økologisk” fortæller, at det er de danske myndigheder, der har ført kontrol med den gård eller den virksomhed, der sidst har forarbejdet, pakket eller mærket et økologisk produkt.

Se mere på Foedevarestyrelsen.dk.

EU Økologi mærke

EU Økologi mærke

EU’s økologilogo betyder at varen er økologisk og produceret samt kontrolleret efter retningslinjerne i EU’s økologiforordning.

Mærket betyder desuden at varen er færdigpakket indenfor EU.