meny kaffe viborg forhandler

Velkommen til MENY Kaffe Viborg ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtigende tilbud, så finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed.

Vi er altid interesseret i at høre din mening, så skriv eller ring gerne til os, hvis du har spørgsmål til en ordre eller levering eller eventuel ris eller ros.

Vi ser frem til at høre fra dig.

100 pct. danskejet og 100 pct. service

- Når vi siger god service, så mener vi det. 100 pct. Vores service er både personlig og lokal, siger Thomas Andersen, der er sælger og medejer af MENY kaffe Viborg. Han siger videre:

- Vi leverer alt med egne biler - helt ind på hylden ude hos kunden. Vi har egne teknikere. Og vi lægger vægt på den personlige kontakt, laver aftalen om fast levering med direktøren og får det til at køre i hverdagen sammen med køkkenpersonale, receptionist, piccoline eller hvem der nu tager imod, når vi kommer. Det foregår alt sammen i øjenhøjde.

Referencer - HK

"MENY kaffe er et fremragende eksempel på, hvad god service handler om. Da vores kaffeautomat gik i stykker, ringede vi til MENY kaffe og efter blot 15 minutter stod der en splinterny kaffe-automat på vores kontor. Se, det er, hvad vi kalder god service.."

Susanne, HK, kunde i 15 år hos MENY kaffe Viborg

 

   

Bliv opdateret med nyheder fra MENY kaffe...