Kædeaftaler - Ekstraordinær kvalitet og service

Kædeaftale MENY kaffe

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder, kæder og storkunder.

MENY kaffe dækker hele Danmark med 14 lokale MENY forhandlere – der hver især sikrer en stærk lokal tilstedeværelse og forankring. Med kædekontoret som bindeled kan vi tilbyde kæder og storkunder en lang række fordele:

Én aftale

Sammen udarbejder vi en overordnet samhandelsaftale, som tilgodeser alle afdelinger, uanset hvor de er placeret i landet. Hver afdeling bliver serviceret af den lokale MENY forhandler, for at skabe en solid lokal kontakt.

Én kontaktperson

Det er kædechefen fra MENY kaffe, som varetager den samlede aftale med jer. Det gør hverdagen meget lettere og sikrer, at jeres behov og ønsker bliver efterlevet.

Innovative løsninger

Vi holder os hele tiden ajour med den tekniske, lovgivnings- og miljømæssige udvikling og holder derfor vores kunder løbende orienteret om spændende og interessante nyheder.

Lokal eller global fakturering

Vi kan fakturere samlet eller lokalt til hver afdeling. Vi kan tilbyde elektronisk fakturering og er åbne overfor særlige krav og ønsker.

Kontakt kædechef Morten Østergaard Pedersen for at høre nærmere om hvordan MENY kaffe kan tilbyde jer et spændende samarbejde.

FRIKA AmbA / MENY kaffe hovedkontor
Strømmen 6, 9400 Nørresundby

Tlf.: 9610 4533
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ser frem til at høre fra dig