2.jpg

Kaffelevering og kaffeautomater til Fredericia og Fyn

Kaffelevering og kaffeautomater i Fredericia og Fyn

Kaffelevering i Fredericia og på Fyn

MENY kaffe i Fredericia og Fyn kan levere kaffe til alle typer erhverv og det offentlige.

Vi har et stort udvalg som omfatter kaffe, cappuccino, espresso, latte macchiato, cafe au lait osv. samt te og kakaodrikke.

Mange af ovenstående produkter kan leveres via vores eget MENY kaffe brand, som består af forskellige typer af kvalitetskaffeprodukter.

Kundevenlig genbestilling og levering

Vi ønsker, at vores kunder skal opleve, at det er nemt at være kunde hos os. Derfor tilbyder vi automatisk genbestilling og levering, hvor vi sørger for, at der altid er fyldt op og stillet på plads ved kunderne.

Vi aftaler også gerne en fast leveringdag med vores kunder, hvor vi altid møder jer med et smil.

Alle vores kunder tilbydes et login til vores webshop, så man selv kan bestille ekstra varer eller prøve nye varer. Skulle der ske en fejl i denne bestilling, har man som kunde fuld returret og ombytning på uåbnede varer.

Kaffemaskiner til erhverv i Fredericia og på Fyn

Hos MENY kaffe i Fredericia og Fyn er vi eksperter i kaffeautomater og kaffemaskiner til alle typer erhverv og det offentlige – Vi værdsætter alle kunder, og ingen er for små eller for store for os.

Driver du restaurant, café eller måske en kantine i Fredericia eller på Fyn, kan vi helt sikkert være behjælpelige med kaffeautomater og kaffemaskiner, der efterlever dine krav. Ligesom vi kan levere fuldautomatiske kaffeautomater til kontorer, som er hygiejniske samt lette at betjene og vedligeholde.

Vi fører en lang række kaffeautomater fra kvalitetsproducenter som Wittenborg, Freshmore, Bonamat, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Lokal leverandør i Fredericia og på Fyn

Vi ønsker, at kunden skal opleve stor ekspertise, og derfor tager vi altid udgangspunkt i kundens behov og ønsker, når vi skal rådgive om vores produkter – Med over 50 års erfaring i branchen har vi en solid rygsæk til at kunne levere den helt rigtige løsning.

Dog er MENY kaffe i Fredericia og Fyn er ikke kun kaffelevering og kaffeautomater – Vi tilbyder også et bredt udvalg indenfor følgende varekategorier: søde sager, kolde drikke, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler samt bionedbrydelige produkter.

Så med 2.500 varenumre i sortimentet mener vi at kunne dække langt de fleste virksomheders behov. Vi håber og ser frem til at høre fra dig.