1.jpg

MENY Kaffe Herning

Kontaktinformation

Hvillumsvej 4,
7400 Herning

Tlf.: 9722 0049
Mail: herning@menykaffe.dk 

Kaffelevering og kaffeautomater til Herning og Silkeborg

kaffelevering og kaffeautomater i Herning og Silkeborg

Levering af kaffe i Herning og Silkeborg

Hos MENY kaffe i Herning er vi eksperter i levering af kaffe til kontorer, caféer, restauranter, kantiner og offentlige institutioner. Med vores brede udvalg af kaffevarianter og kaffetyper såsom kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv., er der noget for enhver smag. Er du ikke til kaffe, har vi også et stort udvalg i te og kakaodrikke.

Gennem årerne har MENY kaffe udviklet sit eget kaffebrand, som består af forskellige smagsvarianter af høj kvalitet – Vores MENY kaffe brand er udviklet i samarbejde med vores kollegaer, som består af andre forhandlere rundt om i Danmark – Kort sagt kvalitetskaffe til en fornuftig pris.

Automatisk genbestilling og levering

Service har altid haft højeste prioritet hos os, og vi ved, at vores kunder ønsker en nem og effektiv levering og genbestilling af deres varer – Vi leverer altid med et smil og er ikke bange for at efterlade smagsprøver på nye varer, som vi får i sortimentet.

Der aftales en fast leveringsdag, og varer stilles gerne på plads, naturligvis med varer med mindst holdbarhed forrest. Ofte vil du opleve, at det er indehaveren selv, som bringer varerne ud til dig.

Til alle MENY kaffe Hernings kunder, tilbyder vi også et gratis login til vores webshop, hvor du i ro og mag kan udforske vores store sortiment samt tilføje og foretage ændringer til dine bestillinger. Og skulle der ske en fejl med dine bestillinger, yder vi altid fuld returret på uåbnede varer.

Kaffeautomater og kaffemaskiner i Herning og Silkeborg

Hos MENY kaffe i Herning kan vi også levere kaffeautomater og kaffemaskiner til alle typer af virksomheder som f.eks. kontorfælleskaber og store kontormiljøer, samt restauranter, caféer, kantiner og alle typer offentlige institutioner. Ingen kunder er for små eller for store til os - vi tilpasser blot løsningen til kundens behov og ønsker.

Vi fører alle de kendte kaffeautomater og kaffemaskiner fra Wittenborg, Bonamat, Cino, Jura, Necta og Douve Egberts.

Totalleverandør i Herning og Silkeborg

Vores sortiment rummer ca. 2.500 varenumre, hvilket kan dække stort set alle typer virksomheder og institutionernes behov.

Vores store sortiment rummer ikke kun et bredt udvalg indenfor for kaffe og kaffeautomater, men også , kolde drikke, hygiejneartikler, rengøringsartikler, søde sager til kaffebordet og møder, engangsartikler, borddækning samt bionedbrydelige produkter.

Gennem de seneste 50 år har vi samlet en masse erfaring og ekspertise, der gør, at du altid kan føle dig i trygge hænder som kunde hos os – Sammen finder vi den bedste løsning til dig og din virksomhed/institution, og vi står altid klar til en uforpligtende snak om de muligheder, vi tilbyder.

MENY Kaffe Herning

Kontaktinformation

Hvillumsvej 4,
7400 Herning

Tlf.: 9722 0049
Mail: herning@menykaffe.dk