4.jpg

Kaffelevering og kaffeautomater til Randers

Kaffelevering og kaffeautomater i Randers

Levering af kaffe i Randers

MENY kaffe i Randers er altid klar til at rådgive dig til den helt rigtige kaffeløsning. Vi kan levere kaffe til alle typer af virksomheder og offentlige institutioner i Randers og omegn. Vores store udvalg i varme drikke omfatter naturligvis kaffe, men også kakaodrikke, te samt cappuccino, cafe au lait, espresso, latte macchiato samt flere.

Udover at forhandle en lang række producenters kaffe, tilbyder MENY kaffe Randers også et stort udvalg fra eget MENY kaffe brand, som er kvalitetskaffe til en fornuftig pris.

Automatisk genbestilling og levering

Hos MENY kaffe i Randers har vi gjort det til en leg at være kunde. Vi tilbyder bl.a. fast leveringsdag og nem genbestilling. Du vil opleve, at servicen er høj, og at vi stiller varerne ind ved de anviste pladser med et smil og med varer med kortest holdbarhed forrest.

Vi yder gerne lidt ekstra for vores kunder, så derfor vil du som kunde engang i mellem opleve, at vi efterlader en smagsprøve på nye og spændende produkter hos dig. 

Sammen sætter vi den automatiske bestilling af varer op, og skulle I en periode have brug for ekstra, kan du selvfølgelig bare kontakte os. Du kan også bestille varer via vores webshop her på websiden.

Vi yder altid fuld returret og ombytning på uåbnede varer.

Kaffeautomater og kaffemaskiner i Randers

Hos MENY kaffe Randers fører vi et solidt udvalg i kaffeautomater og kaffemaskiner. Vi er igennem vores erfaring og viden leveringsdygtige til alle type virksomheder og offentlige institutioner.

Ingen kunder er for små eller for store hos os – Kaffeløsningen tilpasses altid individuelt til kundernes behov og ønsker.

Vores kaffeautomater og kaffemaskiner er oplagte til restauranter, caféer og kantiner - ligesom vi også tilbyder skalérbare kaffeautomatløsninger til kontorfællesskaber og kontormiljøer – Disse løsninger har naturligvis fokus på nem anvendelighed og kan klare stor daglig volumen.

Vi fører kaffeautomater og kaffemaskiner fra Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og Douve Egbert.

Erfaren totalleverandør i Randers

I de sidste 50 år har vi opnået stor erfaring og viden, som dagligt bliver bragt i spil til gavn for vores kunder.

Grundlaget for vores rådgivning og service er altid kundens behov og ønsker, så vi kan finde den helt rigtige løsning første gang - Det har vi hos MENY kaffe gjort i over 50 år nu.

MENY kaffe i Randers er meget mere end ”bare” kaffe og kaffeautomater. Vores produktsortiment indeholder også:

Vi har faktisk samlet over 2.500 varenumre i vores sortiment. Dette gør, at vi kan dække stort set alle typer virksomheders og offentlige institutioners daglige behov - Kontakt os ganske uforpligtende til en snak om, hvordan vi kan være behjælpelige hos dig.