2.jpg

Kaffelevering og kaffeautomater til Vestsjælland

Kaffelevering og kaffeautomater i Vestsjælland

Levering af kaffe Vestsjælland

Hos MENY kaffe Vestsjælland er vi gennem vores store viden og 50 årige erfaring i branchen eksperter i levering af kaffe til kontorer, caféer, restauranter, kantiner og offentlige institutioner.

Vi har et bredt udvalg i varme drikke bestående af forskellige kaffevarianter og kaffetyper som kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. - Dertil sælger vi også kakaodrikke og te.

MENY kaffe har gennem årerne udviklet sit eget kaffebrand, som består af en række forskellige kaffevarianter af høj kvalitet til en fornuftig pris. Denne kaffe er kommet til gennem samarbejde med vores kollegaer, som er andre MENY kaffe forhandlere rundt om i Danmark.

Så hos MENY Kaffe i Vestsjælland kan du være sikker på at finde noget for enhver smag.

Genbestilling og levering af varer

Servicen overfor vores kunder er meget vigtig for os – Derfor sørger vi for, at genbestilling og levering af varer går så nemt som muligt – Vi aftaler en fast leveringsdag, hvor vi leverer med et smil, og får vi nye varer i sortiment, efterlader vi ofte en smagsprøve.

Kunden anviser selv til os, hvor varerne ønskes opbevaret, hvorefter vi tilbyder at stille nye varer på plads. Produkter med kortest holdbarhed sættes altid forrest.

Som kunde hos MENY kaffe Vestsjælland får du tildelt et login til vores webshop, hvor du altid kan udforske vores omfattende sortiment, samt foretage bestillinger – Og der kan ikke gå noget galt, da vi altid yder fuld returret på uåbnede varer.

Kaffeautomater og kaffemaskiner i Vestsjælland

Kaffeautomater og kaffemaskiner kan vi også leverer hos MENY kaffe Vestsjælland – Og vi er eksperter i at tilpasse løsningen til kundens behov og ønsker.

Vi er leveringsdygtige til alle typer af virksomheder, kontorfælleskaber, kontormiljøer, samt restauranter, caféer, kantiner og offentlige institutioner - Ingen kunder er for små eller for store til os.

Vi fører alle de kendte kaffeautomater og kaffemaskiner fra Wittenborg, Bonamat, Cino, Jura, Necta og Douve Egberts.

Totalleverandør i Vestsjælland

Med over 2.500 varenumre i sortiment kan vi dække alle typer virksomheder og offentlige institutionernes behov.

Sortimentet indeholder følgende varekategorier ud over kaffe og kaffeautomater:

Som kunde vil du føle dig i trygge hænder hos os, og vores 50 års erfaring og ekspertise gør, at vi sammen kan finde den helt rigtige løsning i første forsøg.

Vi står altid klar til en uforpligtende snak om de muligheder, vi tilbyder.