2.jpg

Kaffemaskiner til virksomheder i Haderslev

Kaffemaskiner til virksomheder i Haderslev

MENY kaffe i Sønderjylland er din lokale forhandler, når det gælder levering af kaffemaskiner og kaffeautomater i Haderslev. Vi kan levere til alle typer offentlige institutioner, foreninger og erhvervsvirksomheder i Haderslev og omegn.

Hos os får du produkter af højeste kvalitet samt en ekstraordinær god service – og dette ligegyldigt om du er en mindre virksomhed/institution eller en virksomhed med flere hundrede ansatte. 

Med over 50 års erfaring er vi godt klædt på til at rådgive til den helt rigtige kaffeløsning - tilpasset netop dine behov og ønsker. 

I Haderslev og omegn tilbyder vi bl.a. kaffemaskiner og kaffeautomater til restauranter, caféer, kantiner, kontormiljøer, virksomheder og offentlige institutioner.

Hos MENY kaffe i Haderslev vægter vi driftssikkerhed højt. Netop derfor finder du kun de bedste producenter af kaffemaskiner og kaffeautomater i vores sortiment. Vi fører mærker som Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Fast kaffelevering i Haderslev

Hos MENY kaffe er vi også kendt for kaffen, som vi fører et solidt sortiment i. Du kan købe kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. Dertil har vi et stort udvalg af te og kakaodrikke.

Du finder også vores eget kaffebrand i sortimentet, som er kendt for fornuftige priser og høj kvalitet i smagen. MENY kaffe’s kaffe er igennem årene smagsjusteret og udvidet ved hjælp af vores MENY kaffe kaffepanel. 

De sidste 50 år har kaffelevering været vores levebrød, og vi leverer nu årligt til flere tusinde virksomheder og offentlige institutioner fordelt rundt om i Danmark.

Vi gør det nemt for dig at være kunde i Haderslev hos MENY kaffe. Vi har bl.a en brugervenlig webshop, hvor du kan bestille og nemt genbestille dine favoritvarer. Du kan oprette et login lige her. 

Hos MENY kaffe vil du opleve engagerede medarbejdere, som møder dig med et smil -og så bærer vi altid varerne ind på anførte plads, stiller an og rydder op efter os.

Din lokale danskejet totalleverandør i Haderslev

Hos MENY kaffe kan vi også meget mere end at leverer kaffe og kaffeautomater. Vores produkter dækker nemlig over 2.500 varenumre fordelt på varekategorier, som dækker 99 % af det daglige behov, for de virksomheder og institutioner, der ligger i Haderslev og omegn.

Kategorierne er søde sager til kaffen, kolde drikke, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler, rengøringsartikler samt bionedbrydelige produkter.

Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom vi gerne kommer forbi til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Du finder vores kontaktinformationer her.