3.jpg

Levering af kaffe og kaffeautomater i Kolding og omegn

Levering af kaffe og kaffeautomater i Kolding

Kaffelevering i Kolding

Hos MENY kaffe i Kolding kan vi levere kaffe og andre varme drikke til alle typer af virksomheder og offentlige institutioner. Vores store udvalg af varme drikke omfatter kaffe, cappuccino, espresso, latte macchiato, cafe au lait osv. samt te og kakaodrikke.

Flere af de ovenstående produkter kan vi levere gennem vores eget MENY kaffe brand, som er en række kvalitetskaffeprodukter af forskellige oprindelse og smagsvarianter.

Genbestilling og levering

Det er nemt at være kunde hos MENY kaffe i Kolding. Dette vil du blandt andet opleve gennem vores automatisk genbestilling og levering, hvor vi tager os af opfyldning og tilbyder at stille varerne på plads ved vores kunder.

Der aftales typisk fast leveringdag med kunden, således der altid er de nødvendige produkter til rådighed i virksomheden eller i institutionen.

Ligesom alle kunder tilbydes login til vores webshop – Her kan man selv bestille ekstra varer eller prøve nye varer.

Kaffemaskiner til virksomheder i Kolding

Vi er eksperter i kaffeautomater og kaffemaskiner til alle type virksomheder og offentlige institutioner.

Har du en restaurant eller café, eller driver du en kantine i Kolding, så har vi også kaffemaskiner velegnet til betjening af professionelle, hvor der stilles høje krav til kvalitet og slutprodukt.

Ligeledes kan vi være behjælpelige med fuldautomatiske kaffeautomater og kaffemaskiner, der er nemme at betjene med et minimum af vedligehold.

MENY kaffe i Kolding tilbyder en lang række kaffeautomater fra kvalitetsproducenter som Wittenborg, Freshmore, Bonamat, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Lokal totalleverandør i Kolding

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker, når vi rådgiver om vores produkter, og med over 50 års stolt erfaring kan kunden naturligvis opleve en ekspertise ud over det sædvanlige. Dette mærkes, når vi oftest kommer frem til den helt rette kundeløsning i første forsøg.

Dog er vi hos MENY kaffe i Kolding ikke kun leveringsdygtige i kaffe og kaffeautomater – Vi tilbyder ligeledes også et solidt udvalg indenfor varekategorierne:

Med over 2.500 varenumre i sortimentet kan vi dække langt de fleste virksomheders og institutioners behov, og helt sikkert også din – Kontakt os endelig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.