5.jpg

Levering af kaffeautomater og kaffe - Frederikshavn

Levering af kaffeautomater og kaffe i Frederikshavn

Kaffeautomater til erhverv - Frederikshavn

Din lokale MENY kaffe forhandler i Frederikshavn er leveringsdygtig i kaffeautomater og kaffemaskiner til alle typer af virksomheder og institutioner, store som små finder vi den helt rigtige løsning, som dækker kundens behov og ønsker.

Vi leverer f.eks. til restauranter, caféer, kontormiljøer og kantiner i Frederikshavn og Vendsyssel.

Vi går meget op i driftssikkerhed og fører kun de bedste mærker indenfor branchen såsom Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE – Løsningen tilpasses naturligvis efter behov og volumen. Taler vi om kaffemaskiner til restauranter af høj teknisk kvalitet, eller kaffeautomater til kontormiljøer, hvor der fokus på brugervenlighed, vedligehold og hygiejne, har vi altid en løsning, der passer.

Fast kaffelevering i Frederikshavn

MENY kaffe i Frederikshavn har ligeledes et stort og solidt udvalg i varme drikke som kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. samt te og kakaodrikke fra forskellige producenter. Derudover tilbyder MENY kaffe også sit eget kaffemærke, som er et kaffesortiment af høj kvalitet til fornuftige priser.

Vi har igennem de sidste 50 år gjort levering af kaffe og kaffeautomater til virksomheder og offentlige institutioner til vores speciale. Vi har altid ønsket, at det skal være nemt at være kunde hos MENY kaffe i Frederikshavn, og derfor gør vi os altid umage med kundernes leveringer- Vi møder altid op med et smil og bærer gerne ind, ligesom vi også gerne sætter din varer på plads på anførte sted. Varer med kortest holdbarhed stiller vi naturligvis forrest.

Ønsker du at prøve nye varer eller at bestille noget udover det sædvanlige, kan dette gøres via vores store webshop på menykaffe.dk – Alle vores kunder får tildelt et login, således de altid kan udforske sortimentet.

Vi yder altid fuld returret og ombytning på uåbnede varer.

Lokal totalleverandør i Frederikshavn

Du finder over 2.500 varenumre i MENY kaffe kædens sortiment, som spænder over varekategorier som søde sager til kaffen, kolde drikke, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler samt bionedbrydelige produkter.

Derfor kan vi også dække stort set alle type virksomheders og offentlige institutioners daglige behov som totalleverandør.

Du er altid velkommen til at kontakte MENY kaffe i Frederikshavn til en uforpligtende snak om de behov og ønsker, vi kan opfylde i netop din virksomhed.