3.jpg

Totalleverandør af kaffe og kaffeautomater i Holstebro og omegn

Totalleverandør af kaffe og kaffeautomater i Holstebro

Levering af kaffe i Holstebro

Hos MENY kaffe Holstebro har vi et bredt udvalg af kaffe og andre varme drikke til levering – vi leverer til alle type virksomheder og offentlige institutioner både små som store.  

Det store udvalg omfatter traditionel kaffe, kakaodrikke, te mm. Vi tilbyder ligeledes mange varianter af automatkaffe såsom cappuccino, espresso, cafe au lait, latte macchiato osv.

Gennem årene har vi udviklet vores eget MENY kaffe brand, som er kvalitetskaffe med forskellige smage til favorable priser.

Levering og nem genbestilling af varer

At være kunde hos MENY kaffe i Holstebro skal være nemt. Der aftales altid en fast leveringsdag med vores faste kunder, og vi stiller gerne varerne på plads for dig, og vi tjekker selvfølgelig, at det hele er i orden. Varer med tidligst dato udløb sættes ligeledes forrest.

Vi vægter den personlige service meget højt hos MENY kaffe Holstebro, og du vil derfor opleve, at det som udgangspunkt altid er den samme kontaktperson, som leverer jeres varer.

Ønsker du at udforske vores sortiment eller foretage rettelser eller ekstra bestillinger, tilbyder vi mere end 2.500 varenumre i vores webshop.

Specialister i kaffeautomater til virksomheder i Holstebro og omegn

MENY kaffe i Holstebro har ligeledes et bredt udvalg i kaffeautomater og kaffemaskiner til virksomheder og institutioner.

Vores kapacitet gør, at vi kan levere til alle typer virksomheder og ligeledes offentlige institutioner – Ingen er for store, og ingen er for små! Vi tilpasser blot løsningen efter kundens behov - præcis som vi altid har gjort.

Vores kaffeautomater til kontormiljøer og kontorfællesskaber er alle nemme at betjene med et minimum af vedligeholdelse, samt gearet til stor volumen. Derudover er de meget driftssikre.

Driver du restaurant, en café eller måske kantine i Holstebro og omegn, har vi også professionelle kaffeautomater og kaffemaskiner, som kan klare de krav, som måtte stilles til kvalitet, driftssikkerhed og volumen.  

MENY kaffe i Holstebro fører alle de kendte modeller fra Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Kundens behov og ønsker er altid vores udgangspunkt, når vi gennem vores ekspertise og 50 års erfaring skal finde den helt rigtige løsning til kunden.

Lokal totalleverandør i Holstebro

Vores sortiment med over 2.500 varenumre indeholder alle de produkter og artikler, som den typiske virksomhed eller offentlige institution har brug for i det daglige.

Sortimentet spænder over disse kategorier:

Og med over 50 års erfaring og en masse viden er vi hos din lokale MENY kaffe forhandler i Holstebro altid klar til, at hjælpe og rådgive dig til den helt rette løsning – Vi vil se frem til at høre fra dig.