4.jpg

Levering af kaffe og kaffeautomater i Aalborg og omegn

Levering af kaffe og kaffeautomater i Aalborg

Levering af kaffe i Aalborg

MENY kaffe i Aalborg er eksperter i levering af kaffe til alle typer af virksomheder og offentlige institutioner.

Vores store udvalg af varme drikke omfatter traditionel kaffe, te, kakaodrikke samt automatkaffe såsom espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv.

MENY kaffe tilbyder også vores eget MENY kaffe mærke, som er kaffe i højkvalitet.

Nem genbestilling og levering

Det skal være nemt at være kunde hos MENY kaffe i Aalborg, og vi gør os altid umage med leveringerne til vores kunder. Der aftales en fast leveringsdag, hvor vi kommer forbi med din kaffelevering. Vi stiller gerne på plads for dig, og vi sørger for, at det hele er i orden, før vi kører igen.

Den personlige betjening og service er meget vigtig for os, og du vil ofte opleve, at det er indehaveren af den lokale MENY kaffe forhandler, der kommer forbi med jeres varer.

Skulle du selv ønske at bestille dine varer igennem vores webshop, er dette også en mulighed, og skulle du komme til at bestille forkert, tager vi gerne uåbnede varer retur.

Kaffeautomater til virksomheder i Aalborg

Din lokale MENY kaffe forhandler i Aalborg har også et bredt udvalg i kaffeautomater og kaffemaskiner til virksomheder og institutioner. Vi leverer både til store og små virksomheder, da vores løsninger kan tilpasses efter alle behov.

Er du restauratør, caféejer eller måske kantineleder i Aalborg, har vi kaffeautomater og kaffemaskiner, som kan håndtere kravene, som stilles hertil. Eller taler vi om et kontorfællesskab eller store kontormiljøer tilbyder vi også kaffeautomatløsninger, som er nemme at anvende, og som kan klare en stor volumen.

Din MENY kaffe forhandler i Aalborg fører alle de kendte modeller fra Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Vores udgangspunkt er altid kundens behov og ønsker, og på den måde bruger vi vores ekspertise og erfaring til at finde den bedste løsning for kunden – Vi har over 50 års erfaring i branchen.

Din lokale totalleverandør i Aalborg

Med over 2.500 varenumre i vores sortiment kan vi dække stort set alle virksomheders behov, for vi leverer ikke kun kaffe og kaffeautomater, men også søde sager, kolde drikke, engangsartikler, ting til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler – og med over 50 års erfaring og en masse knowhow står din lokale MENY kaffe forhandler altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.