5.jpg

Levering af kaffeautomater og kaffe i Nibe

Levering af kaffeautomater og kaffe i Nibe

Kaffemaskine til virksomheder i Nibe

MENY kaffe i Nibe ønsker at være din lokale leverandør af kaffemaskiner og kaffeautomater. Vi kan levere til alle typer af erhvervsvirksomheder, foreninger og offentlige institutioner. Hos MENY kaffe vil du altid opleve det højeste niveau af service samt produkter af højeste kvalitet. Dette uagtet størrelsen af din virksomhed eller institutionen – vi har kompetencerne til altid at finde den rigtige kaffeløsning tilpasset vores kunder.

I Nibe kan vi blandt andet levere til restauranter, caféer, kantiner, kontormiljøer, virksomheder og offentlige institutioner.

Driftsikkerhed er utrolig vigtig i hverdagen - det ved både vi og vores kunder - og det er derfor, at vi kun fører kaffemaskiner og kaffemaskiner, hvor kvaliteten er i top.

Vi har blandt andet Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE som vores faste leverandører.

Gennem de sidste 50 år har vi tilpasset kaffeautomatløsninger til vores kunders behov, og opnået en knowhow, som altid kommer vores kunders behov til gode.

Levering af kaffe i Nibe

Hos MENY kaffe kan vi også tilbyde et bredt sortiment af varme drikke som kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. samt et solidt udvalg af forskellige varianter af te og kakaodrikke fra flere forskellige leverandører.

Dertil tilbyder vi også vores eget kaffebrand, som er kendt for sin høje kvalitet til fair priser. 

Gennem de sidste 50 år har vi årligt leveret kaffe og kaffeautomater til tusindvis af virksomheder og offentlige institutioner.

Vi ønsker, at vores kunder i Nibe skal opleve, at det er nemt at være kunde hos os. Derfor gør vi os altid umage med dine leveringer, hvor vi vægter den personlige betjening højt. Vi bærer altid varerne til anførte sted, hvor de sorteres, og varer med kortes holdbarhed stilles forrest.

Som kunde er det nemt at bestille eller genbestille varer på vores brugervenlige webshop. Er du ikke kunde, kan du nemt og hurtigt oprette dig som kunde ved MENY kaffe.

Din lokale totalleverandør i Nibe og omegn

Selvom vores navn er MENY kaffe, kan vi meget mere end kaffe og kaffeautomater. I vores sortiment finder du over 2.500 varenumre, som dækker over søde sager, kolde drikke, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler, rengøringsartikler samt bionedbrydelige produkter.

Disse varekategorier indeholder et så bredt udvalg af de mest anvendte varer til virksomheder og offentlige institutioner, at vi kan dække 99 % af vores kunder ind som totalleverandør.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for din virksomhed eller offentlige institution.