2.jpg

Kaffeautomater til virksomheder på Amager

Kaffeautomater til virksomheder på Amager

Hos MENY kaffe KBH leverer vi gerne kaffeautomater på Amager til restauranter, caféer, kantiner, kontormiljøer, virksomheder og offentlige institutioner osv.

Som din lokale MENY kaffe forhandler Amager kan vi levere kaffemaskiner og kaffeautomater til stort set alle typer af offentlige institutioner, foreninger og erhvervsvirksomheder på Amager. 

Som kunde vil du altid opleve et højt niveau af service, og at vores produkter er af højeste kvalitet. Om du driver en mindre virksomhed med få ansatte eller en stor international koncern, vil ikke gøre nogen forskel på den service, vi yder. Med over 50 års erfaring og knowhow finder vi altid den rette kaffemaskineløsning tilpasset efterdine behov og volumen.

En driftssikker og overskuelig kaffeautomat er alfa og omega for vores kunder, og derfor finder du kun de bedste producenter af kaffeautomater i vores sortiment, såsom Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Fast levering af kaffe på Amager

De sidste 50 år har levering af kaffe og andre varme drikke været en stor del af vores levebrød, og i dag leverer vi årligt til tusinde af virksomheder og offentlige institutioner i Danmark, heriblandt på Amager.

Vi ønsker, at kunderne på Amager skal se det som en leg at være kunde hos MENY kaffe.Derfor vil du opleve, at vores team gør sig umage hver gang med dine leveringer, og at du mødes med et smil. For os er det en selvfølge, at varerne afleveres på anførte plads, og at varer med kortest levetid stilles forrest – det sørger vi får.

Indenfor varekategorien ”Varme drikke” finder du et bredt udvalg af kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. samt mange forskellige tesorte og kakaodrikke.

Vi tilbyder også vores eget MENY kaffe brand, som består af forskellige kaffevarianter i høj kvalitet til en fornuftig pris. 

Totalleverandør på Amager

Det forpligter at betragte sig selv som totalleverandør - derfor rummer vores varekatalog også over 2.500 varenumre som spænder bredt over søde sager til kaffen og møder, kolde drikke i alle afskygninger, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler, rengøringsartikler samt bionedbrydelige produkter.

Alle disse kategorier indeholder et så bredt udvalg af varer, at det kan dække det behov, som 99 % af vores erhvervskunder og offentlige institutioner, har i dagligdagen.  

Som kunde kan du nemt benytte vores brugervenlige webshop, hvor du kan udforske hele vores sortiment samt bestille varer og nemt genbestille. Kunder kan nemt oprette et login hertil helt gratis. 

Har du spørgsmål til kaffemaskiner, kaffe eller andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud – du finder vores kontaktinformationer her.