5.jpg

Levering af kaffe og kaffeautomater i Hillerød

Kaffeautomater til erhverv i Hillerød

Din lokale MENY kaffeforhandler i Hillerød tilbyder levering af kaffemaskiner og kaffeautomater i stort set alle typer og størrelser, så uanset om der er tale om levering til en kantine, restaurant, offentlig institution eller en mindre/større virksomheder, så kan vi tilbyde den helt rigtige løsning.

Du vil som kunde hos MENY kaffe i Hillerød altid blive mødt med et smil, et højt serviceniveau og kvalitetsprodukter. Vi behandler alle virksomheder ens og gør ingen forskel på den lille virksomhed eller den store institution.

Vi har valgt alene at føre de mest driftsikre mærker i vores sortiment; Bonamat, Wittenborg, Necta, Larhea, Gaggia, Jura og Iberital, og med dette udvalg kan vi sikre, at du altid kan finde den kaffeløsning, som dækker præcis jeres behov og volumen.

Fast aftale på levering af kaffe i Hillerød

MENY kaffe har gennem de seneste 50 år leveret kaffe af højeste kvalitet, og vi kan også tilbyde vores eget kvalitetskaffemærke til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment er løbende udvidet, således vi nu er i stand til at levere alle former for varme drikke såsom kaffe, the, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. samt kakaodrikke.

Det er vigtigt for os, at det er nemt og bekvemt at være kunde ved MENY kaffe. Dette sikrer vi gennem vores driftssikre kaffemaskiner og en problemfri levering af kaffe og andre vareartikler. Som en del af vores kundeservice sætter vi jeres varer på plads – naturligvis med de ældste varer forrest.

På vores webside kan du oprette et gratis kunde-login, der giver adgang til vores webshop, hvor du kan se vores store sortiment. Når du har valgt de varer, du ønsker, kan du nemt og bekvemt foretage din bestilling/genbestilling af varer.

Din lokale totalleverandør i Hillerød

Som det fremgår af vores webshop, kan MENY kaffe tilbyde over 2.500 varenumre i vores sortimentet. Dette spænder over alt fra kaffemaskiner samt varme og kolde drikke til søde sager til mødet, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler, rengøringsartikler samt bionedbrydelige produkter.

Da du i vores sortiment kan finde stort set alle de ting, som du har brug for i det daglige, tøver vi ikke med at kalde os for totalleverandør!

Hvis du ønsker et uforpligtende møde med en af vores salgskonsulenter, kan du kontakte os. Så kan vi finde et tidspunkt, hvor vores salgskonsulent kan besøge jeres virksomhed, så vi sammen kan finde den rigtige kaffeløsning for jer.