5.jpg

Levering af kaffe og kaffeautomater i København og omegn

Levering af kaffe og kaffeautomater i København

Hos MENY kaffe København er vi leveringsdygtige i kaffeautomater og kaffemaskiner til både små og store virksomheder samt offentlige institutioner, og vi tager altid udgangspunkt i kundens behov og ønsker for at finde den helt rigtige løsning.

Vi kan levere til restauranter, caféer, virksomheder, kontormiljøer osv. i København og omegn, og med over 50 års erfaring ved vi, hvor vigtigt driftssikkerhed, nem betjening og hygiejne er.

Du finder kun de førende producenter af kaffeautomater og kaffemaskiner hos MENY kaffe København, mærker som Wittenborg, Bonamat, Cino, Futurmat, Freshmore, Jura, Necta, Freshground og Douve Egberts.

Vores kaffeløsninger tilpasses altid kundens behov og ønsker, da vi ved, at selve brugssituationen kan variere markant. Er der tale om kaffemaskiner til restaurationsbranchen af en teknisk høj kvalitet, og som stiller høje krav til brugeren, eller taler vi om kaffeautomater til virksomheder, kontormiljøer og offentlige institutioner, hvor fokus er hygiejne, brugervenlighed og den daglige vedligeholdelse, så finder vi altid den rette løsning til kunden.

Kaffelevering i København

MENY kaffe i København tilbyder også et stort udvalg i varme drikke såsom kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato, kakao og te fra et bredt udvalg af producenter.

Hertil tilbyder MENY kaffe også sit eget kvalitets kaffebrand, som består af en række forskellige smagsvarianter til rimelige priser.

Gennem mere end 50 år har vi specialiseret os i levering af kaffe og kaffeautomater til virksomheder og offentlige institutioner. Vi har altid bestræbt os på at sætte kunden i fokus, og gøre det så nemt som muligt at være kunde hos MENY kaffe København.

Som kunde møder vi dig med et smil, når vi leverer dine varer - Vi sætter alt på plads og sætter naturligvis varer med kortest udløbsdato først. Får vi nye varer i sortimentet, er vi ikke blege for at efterlade en smagsprøve i ny og næ.

Som kunde kan du altid foretage tilkøb og bestille nye varer via dit login til vores webshop – Foretager du en bestilling herinde, får vi automatisk besked. Vores webshop finder du her på websiden.

Som en ekstra service yder vi fuld returret og ombytning på uåbnede varer.

Totalleverandør i København

Vi har over 2.500 varenumre i vores sortiment, hvilket gør at vi er leveringsdygtige til stort set alle typer virksomheder og offentlige institutioner, og derfor kan dække det daglige behov som totalleverandør.

Vores varekategorier er udover kaffe og kaffeautomater delt op således:

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om dine behov og ønsker og også netop derfor skal du ikke tøve med at kontakte os.