3.jpg

Leverandør af kaffe og kaffeautomater i Skanderborg

Leverandør af kaffe og kaffeautomater i Skanderborg

Levering af kaffe i Skanderborg og omegn

MENY kaffe  Aarhus er din lokale leverandør af kaffe i Skanderborg. Vi fører et bredt sortiment af kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. samt mange te og kakaodrikke. Dertil kommer også vores eget kaffemærke fra MENY kaffe, som er kendt for sin høje kvalitet til en særdeles fornuftige pris.

Gennem de sidste 50 år har vi årligt leveret kaffe og kaffeautomater til mange tusinde kaffeelskende virksomheder og offentlige institutioner.

Vi gør det nemt at være kunde hos MENY kaffe i Skanderborg, da du altid vil opleve at vores medarbejdere møder dig med et smil, når vi leverer din bestilling. Kort sagt; vi gør os umage hver dag for vores kunder – store som små.

Det er nemt for kunden og en naturlig service for os, at vi pakker varer ud på anførte plads, rydder op og stiller an samt sikre os, at varer med kortest holdbarhed sættes forrest. Gennem vores webshop har vi gjort det nemt at bestille og genbestille dine favoritvarer – og hvis du ikke allerede er kunde, kan du oprette din virksomhed her:  

Kaffemaskiner til erhverv - Skanderborg

MENY kaffe er i Skanderborg leveringsdygtig i alle typer af kaffemaskiner og kaffeautomater til alle offentlige institutioner, foreninger og erhvervsvirksomheder. Vores serviceniveau er altid højt, ligesom kvaliteten i vores produkter. Vi gør ikke forskel på vores kunder, og yder altid den optimale kaffeoplevelse  for alle vores kunder – uanset størrelsen på din virksomhed eller den offentlige institution.

I Skanderborg kan vi blandt andet levere til restauranter, caféer, kantiner, kontormiljøer, virksomheder og offentlige institutioner, og da vi ved, at en driftssikker kaffeløsning er meget vigtig for vores kunder, fører vi kun produkter fra de bedste leverandører såsom Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Vores kaffemaskineløsninger kan tilpasses præcis efter jeres behov og ønsker, og den knowhow, vi har opbygget de sidste 50 år, kommer altid vores kunder til gavn.

Danskejet totalleverandør i Skanderborg

MENY kaffe kan i Skanderborg tilbyde meget mere end kaffe og kaffeautomater, da vores varesortiment indeholder over 2.500 kvalitetsvarer lige fra søde sager til møder, kolde drikke, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler, rengøringsartikler og bionedbrydelige produkter.

Med varerne fra disse kategorier betragtes vi for 99 % af vores nuværende kunder som værende totalleverandør til virksomheder og offentlige institutioner.

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om jeres kaffebehov, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til din virksomhed.