2.jpg

Levering af Kaffemaskiner og kaffe i Hadsten

Kaffeautomater til erhverv i Hadsten

Søger du en kaffemaskine eller kaffeautomat i Hadsten? Så kan MENY kaffe helt sikkert hjælpe dig.

Vi er leveringsdygtige i stort set alle typer kaffemaskiner og kaffeautomater til cafeterier, kantiner, restauranter, kontorer, kaffestuer, offentlige institutioner og virksomheder – Vi finder altid den rigtige løsning til kunden.

I vores sortiment finder du kun de bedste kaffemaskiner og kaffeautomater; Bonamat, Wittenborg, Necta, Larhea, Gaggia, Jura og Iberital.

Fast levering af kaffe i Hadsten

I de sidste 50 år er vi blevet identificeret med kvalitetskaffe, og gennem årene er vores udvalg af varme drikke blevet udvidet, så vores udvalg i dag omfatter kaffe, the, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. samt kakaodrikke.

I dag tilbyder vi ligeledes vores eget kaffebrand, som er kvalitetskaffe til fair priser.

Med en kaffeaftale fra MENY kaffe i Hadsten vil du opleve en nemmere dagligdag i virksomheden – Vi gør det så nemt som muligt for kunderne, og derfor er kvalitetskaffe, driftssikre kaffemaskiner og problemfri levering af kaffe og andre vareartikler vores mission.

Vi gør os altid umage med kundernes leveringer, og vi leverer altid med et smil, når varerne bæres ind på anførte plads. Varer med korteste holdbarhed stilles forrest.

En anden vigtig del af vores koncept er vores høje serviceniveau, der er den samme, uanset om du driver en lille virksomhed eller en stor institution – vi behandler alle kunder lige.

Lokal totalleverandør i Hadsten

Vi har hos MENY kaffe over 2.500 varenumre i sortimentet, som dækker disse kategorier:

  • Søde sager
  • Kaffe, varme drikke og tilbehør
  • Kolde drikke
  • Maskinløsninger
  • Engangsartikler
  • Borddækning
  • Hygiejneartikler
  • Rengøringsartikler
  • Bionedbrydelige produkter

De ni kategorier rummer stort set det, som vores kunder har brug for i det daglige - derfor       kalder vi os totalleverandør.

Du kan nemt her på websiden komme i gang med at handle hos os. Opret et kunde-login til vores webshop, og få adgang til priser, bestillinger og genbestillinger af varer.

Ønsker du et besøg af en af vores konsulenter, skal du blot kontakte os, så kommer vi forbi helt uforpligtende, og finder den helt rigtige løsning til netop jeres behov.