3.jpg

Totalleverandør af kaffe og kaffeautomater i Aarhus og omegn

Totalleverandør af kaffe og kaffeautomater i Aarhus

Kaffelevering i Aarhus

Din lokale MENY kaffe forhandler i Aarhus står altid klar med ekspertise og kan levere kaffe til alle typer af virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus og omegn.

Vi har et stort udvalg i varme drikke som omfatter kaffe, kakaodrikke, te samt cappuccino, cafe au lait, espresso, latte macchiato og flere.

MENY kaffe Aarhus tilbyder ligeledes sit eget MENY kaffe brand, som er et bredt udvalg af kvalitetskaffe til en fornuftig pris.

Automatisk genbestilling og levering

At være kunde hos MENY kaffe i Aarhus skal være nemt, og derfor tilbyder vi fast leveringsdag og automatisk genbestilling – Vi lever altid varerne med et smil og stiller gerne varerne på plads på de anviste pladser. Desuden sørger vi for at varer med kortest holdbarhed bliver sat forrest.

Hos MENY kaffe i Aarhus er den personlige betjening en meget stor del af at være kunde hos os, og vi er ikke bange for at yde lidt ekstra for vores kunder – Skulle vi få nye spændende varer i sortimentet, er vi heller ikke blege for at efterlade en lille smagsprøve herpå.

Bestilling af nye varer kan nemt foretages via vores webshop her på websiden, og skulle der ske fejl i din bestilling, yder vi naturligvis fuld returret og ombytning.

Kaffeautomater og kaffemaskiner i Aarhus

Hos MENY kaffe i Aarhus har vi også et solidt udvalg i kaffeautomater og kaffemaskiner. Vi leverer til alle typer virksomheder og institutioner – Der er ingen kunder som er for små eller for store til os, da vores løsninger altid er individuelle og kan tilpasses kundens behov.

Vi har kaffeautomater og kaffemaskiner som er velegnede til restauranter, caféer og kantiner ligesom vi har kaffeløsninger som passer perfekt i kontorfællesskaber og kontormiljøer med nem anvendelighed og som kan klare en stor daglig volumen.

Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE er nogle af de mærker som din lokale MENY kaffe forhandler i Aarhus fører.

Erfaren totalleverandør i Aarhus

Gennem de sidste 50 år har vi samlet en god portion erfaring og ekspertise, som dagligt kommer vores kunder til gode. Når vi rådgiver, tager vi altid udgangspunkt i kundens behov og ønsker og på den måde finder vi den helt rigtige løsning.

MENY kaffe i Aarhus er dog ikke kun kaffe og kaffeautomater, vi tilbyder også rengøringsartikler, engangsartikler, borddækningsartikler, søde sager, kolde drikke samt hygiejneartikler.

Faktisk har vi over 2.500 varenumre i vores sortiment og kan derfor dække stort set alle typer virksomheders behov – Kontakt os ganske uforpligtende til en snak om, hvilke muligheder der foreligger din virksomhed.