3.jpg

Levering af kaffe i Køge og Syd Sjælland

Levering af kaffe og kaffeautomater i Køge

MENY kaffe tilbyder et flot udvalg af varme drikke til virksomheder og virksomheder i Køge såsom kontorer, caféer, restauranter, kantiner og offentlige institutioner. Vi har gennem tiden leveret kvalitetskaffe til flere tusinde kunder, og vi kunne i 2021 fejrer 50 års jubilæum.

Den viden og knowhow vi gennem årene har opnået fra kaffebranchen har gjort os til en af landets førende leverandører på området.

Vi fører i dag et bredt udvalg af varme drikke som kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. Ligeledes har vi også et stort udvalg i te og kakaodrikke fra en lang række topleverandører, som vi er klar til at levere i Køge og Syd Sjælland.

Du finder også vores eget kaffemærke i sortimentet. Denne kaffe er kendt for sin høje kvalitet til fornuftige priser og kommer i en lang række forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver smag. MENY kaffes egen kaffe er udviklet sammen med vores kaffepanel.

Nem bestilling og levering til kunder i Køge og Syd Sjælland

Det skal være nemt at være kunde i Køge hos MENY kaffe – Derfor kan du eksempelvis aftale en fast leveringsdag eller nemt foretage bestillinger og genbestillinger af dine favoritvarer i vores webshop.

Nå vi leverer din varer, møder vi dig med et smil, og vi stiller varerne på plads på anviste plads og sætter varer med kortest holdbarhed forrest.

Kaffeautomater og kaffemaskiner i Køge og på Syd Sjælland

Vi er leveringsdygtige i alle typer af kaffeautomater og kaffemaskiner i Køge og omegn – om det er virksomheder, kontorfælleskaber, restauranter, caféer, kantiner eller offentlige institutioner, så kan vi hjælpe med den helt rigtige kaffeløsning - Ingen kunder er for små eller for store til os.

I vores sortiment findes kun de bedste producenter såsom Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE. Ved disse producenter er der lagt vægt på høj driftssikkerhed, nem betjening og hygiejne.

Totalleverandør i Køge og Syd Sjælland

Med over 2.500 varenumre i sortiment, betegner vi os selv som totalleverandør, da vi kan dække 99 % af behovet for daglige leveringer til erhverv og offentlige institutioner fra disse varekategorier:

  • Søde sager til kaffen og møder
  • Kaffe, varme drikke og tilbehør
  • Kolde drikke
  • Maskinløsninger – kaffemaskiner, kaffeautomater og vareautomater
  • Engangsartikler
  • Borddækning
  • Hygiejneartikler
  • Rengøringsartikler
  • Bionedbrydelige produkter

Vores mål er altid at give kunderne den bedste oplevelse, og at de føler sig trygge. Ved hjælp af vores store erfaring og viden finder vi sammen den helt rigtige løsning.

Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller besøg en af vores salgskonsulenter - vi står altid klar til en uforpligtende snak.