4.jpg

Totalleverandør af kaffe og kaffeautomater i Roskilde og Syd Sjælland

Totalleverandør af kaffe og kaffeautomater i Roskilde

Kaffelevering i Roskilde og Syd Sjælland

Som din lokale MENY kaffe forhandler i Roskilde & Syd Sjælland står vi altid klar med vores erfaring og viden, når vi skal rådgive vores kunder. Vi leverer kaffe til alle typer offentlige institutioner og virksomheder i Roskilde & Syd Sjælland og omegn.

Vores store udvalg i varme drikke som omfatter kaffe, kakaodrikke, te samt cappuccino, cafe au lait, espresso, latte macchiato samt flere, betyder, at der altid er noget for enhver smag.

Udover et stort udvalg af kaffe fra kendte producenter, tilbyder vi hos MENY kaffe Roskilde & Syd Sjælland ligeledes vores eget MENY kaffe brand, som er kvalitetskaffe til fornuftige pris.

Automatisk genbestilling af varer og levering med et smil

Det er en leg at være kunde hos MENY kaffe i Roskilde & Syd Sjælland. Som en del af din kundeaftale tilbyder vi fast leveringsdag og automatisk genbestilling.

Vi kommer med et smil, når vi leverer dine varer, og ligeledes stiller vi gerne varerne på anviste plads – Samtidig med sørger vi for, at varer med nærmeste udløbsdato stilles forrest.

MENY kaffe Roskilde & Syd Sjælland prioriteres den personlige betjening højt, og vi ønsker, at dette skinner igennem til vores kunder - Vi er derfor ikke blege for at yde lidt ekstra omsorg for vores kunder.

Når vi får nye, spændende varer i sortimentet, vil du som kunde opleve, at vi engang i mellem efterlader en lille smagsprøve herpå, når vi har været på kundebesøg hos dig.

Kunder kan nemt foretage bestillinger eller lave justeringer i de faste leveringer via vores webshop, som du finder her på siden – Og skulle der ske en svipser i din bestilling, yder vi altid fuld returret og ombytning på ikke åbnede varer.

Kaffeautomater og kaffemaskiner i Roskilde & Syd Sjælland

Et solidt udvalg af kaffeautomater og kaffemaskiner kendetegner ligeledes MENY kaffe i Roskilde & Syd Sjælland. Vi er nemlig leveringsdygtige til alle typer erhverv og offentlige institutioner – Hos os er ingen kunde for små eller for store, og vi tilpasser altid vores løsninger efter kundens individuelle behov og ønsker.

Vores kaffeautomater og kaffemaskiner er særligt velegnede til restaurationsbranchen og caféer samt kantiner, ligesom vi har kaffeautomater, er lette at betjene, hygiejniske og med et minimum af vedligehold – disse er perfekte i kontorfællesskaber og kontormiljøer, hvor der dagligt drikkes en del kaffe.

Totalleverandør i Roskilde & Syd Sjælland

I 50 år er vores erfaring og viden vokset, således vi i dag kan tilbyde den ekspertise, som dagligt kommer vores kunder til gode. Udgangspunktet for god service er altid kundens behov og ønsker, som vi kombinerer med den store viden, vi har om vores produkter.

Vores store produktsortiment rummer ligeledes rengøringsartikler, engangsartikler, borddækningsartikler, søde sager, kolde drikke samt hygiejneartikler og bionedbrydelige produkter.  

Over 2.500 varenumre kan du i alt finde i vores sortiment - og derfor kan vi stort set dække alle typer virksomheder og offentlige institutioners behov som totalleverandør.

Du er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende snak.