3.jpg

Levering af kaffe og kaffeautomater i Næstved

Fast levering af kaffe i Næstved

Vi har de sidste 50 år solgt kvalitetskaffe, og vi har gennem årene udvidet vores sortiment til også at omfatte the, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. samt kakaodrikke.

For at gøre det så nemt som muligt for vores kunder tilbyder vi driftssikre kaffemaskiner og problemfri levering af kaffe og andre vareartikler.

Du vil opleve, at vi gør os umage med dine leveringer, og at vi leverer med et smil. Vi bærer altid varerne ind på anførte plads, samt stiller varer med kortest holdbarhed forrest.

Kaffeautomater til erhverv i Næstved

Hos din lokale MENY kaffeforhandler i Næstved er vi leveringsdygtige i stort set alle typer kaffemaskiner og kaffeautomater. Vi har modeller i sortimentet, som passer til kantiner, restauranter, kontorer, offentlige institutioner og virksomheder, så vi kan altid levere den helt rigtige løsning.

Vi værdsætter alle vores kunder - store som små - og som kunde hos MENY kaffe i Næstved vil du opleve et fantastisk højt serviceniveau og en høj kvalitet i de produkter, vi sælger.

Med over 50 års erfaring i branchen, mener vi at være den rette samarbejdspartner for jer, når vi skal finde en kaffeløsning, som dækker netop jeres behov og ønsker.

Derudover fører vi kun de bedste og mest driftssikre mærker i vores sortiment – Bonamat, Wittenborg, Necta, Larhea, Gaggia, Jura og Iberital.

Din totalleverandør i Næstved

Hos MENY kaffe kan vi tilbyde over 2.500 varenumre i sortimentet, til vores kunder i Næstved - lige fra kaffemaskiner samt varme og kolde drikke til søde sager til mødet, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler, rengøringsartikler samt bionedbrydelige produkter.

Sortimentets bredde rummer stort set alt, hvad I  om kunder vil have brug for i det daglige - det er derfor, vi kalder os for totalleverandør!

Opret et kunde-login her på websiden, og få adgang til det store sortiment, så du nemt kan foretage bestillinger og genbestillinger af varer.

Er du interesseret i et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter, er du velkommen til at kontakte os – så rådgiver vi om den helt rigtige løsning til netop dine behov.