2.jpg

Kaffelevering og kaffeautomater til Viborg

Kaffelevering og kaffeautomater i Viborg

Kaffelevering i Viborg og omegn

MENY kaffe i Viborg leverer kaffe til alle typer virksomheder og offentlige institutioner, store som små i Viborg og omegn.

Vores brede udvalg i varme drikke strækker sig fra MENY kaffes eget kaffebrand, som er kvalitetskaffe i forskellige smagsvarianter til et stort udvalg i de traditionelle kaffemærker, som omfatter kaffe, cappuccino, espresso, latte macchiato, cafe au lait osv. samt te og kakaodrikke.

Nem levering og genbestilling

Vores kunder skal altid føle, at de får lidt ekstra. Derfor har vi gjort leveringen og genbestillingen af varer så nemt som muligt.  

Ved levering sørger vi altid for at stille varerne på anviste plads, og placerer naturligvis varer med kortest udløbsdato forrest – Der aftales typisk en fast leveringdag med kunden som sikre, at der altid er fyldt op.

Desuden tilbydes alle vores kunder et login til vores webshop, så der er mulighed for at bestille ekstra varer eller prøve helt nye varer.

Vi tilbyder altid fuld returret og ombytning på uåbnede varer i tilfælde af, at der skulle ske fejl i bestillingen.

Kaffemaskiner til erhverv i Viborg

Hos MENY kaffe i Viborg ser vi også os selv som eksperter i kaffeautomater og kaffemaskiner.

Igennem vores brede sortiment og ekspertise er vi leveringsdygtige til alle typer erhverv og offentlige institutioner - Vi værdsætter alle kunder, og ingen er for små eller for store hos os.

Er du restaurantejer, caféejer eller måske kantineleder i Viborg eller omegn, kan vi også levere kaffeautomater og kaffemaskiner, som dækker dine behov og krav.

Til restauranter og cafeer har vi professionelle kaffemaskiner, som leverer høj kvalitet gennem forarbejdning hver gang, og ligeledes har vi kaffeautomater til virksomheder, som er nemme at betjene, hygiejniske og kræver et minimum af vedligehold i det daglige.

Vi fører kaffeautomater og kaffemaskiner fra Wittenborg, Freshmore, Bonamat, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Lokal totalleverandør i Viborg & omegn

Når vi skal servicere vores kunder med de bedste løsninger, trækker vi på vores store viden og erfaring – MENY kaffe har eksisteret i over 50 år, så derfor mener vi at kunne levere den løsning, som dækker kundens behov og ønsker i første forsøg.

MENY kaffe i Viborg er dog ikke kun kaffe og kaffeautomater – Vores varekatalog omfatter også over 2.500 produkter indenfor kategorierne:

Med dette sortiment kan vi agere totalleverandør for de fleste kunder - store som små. Kategorierne indeholder et solidt udvalg af de mest anvendte varer til virksomheder og offentlige institutioner.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan finde den helt rigtige løsning til jeres behov.