1.jpg

Levering af kaffemaskiner i Farsø

Kaffemaskiner til erhverv i Farsø

Vi kan som din lokale MENY kaffeforhandler i Farsø tilbyde restauranter, cafeterier, kantiner, offentlige institutioner og ikke mindst store og små virksomheder og kontorer levering af stort set alle typer kaffemaskiner og kaffeautomater.

Vi er meget bevidste om, at driftssikkerhed er vigtigt for vores kunder, og derfor fører vi kun de bedste mærker, herunder maskiner fra Bonamat, Wittenborg, Necta, Larhea, Gaggia, Jura og Iberital.

Som leverandører af nogle af de bedste mærker på markedet, føler vi os også forpligtet til altid at levere et højt serviceniveau over for vores kunde – stor som lille. Vi bruger vores mangeårige erfaring til altid at bistå kunden med den bedste kaffeløsning for præcis deres virksomhed, og kunden vil altid opleve at blive mødt med et smil af en serviceminded medarbejder.

Kaffeleverandør i Farsø

MENY kaffe har gennem de sidste 50 år været landsdækkende i levering af ikke bare kvalitetskaffe, men også løbende udvidet, således vi nu også kan tilbyde levering af alle former for varme drikke som; kaffe, the, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. samt kakaodrikke. Vi har også udviklet vores eget kaffemærke, som er kvalitetskaffe til en fornuftig pris.

Vores målsætning er at gøre hverdagen så enkel som mulig for vores kunder, hvorfor vi som en naturlig del af vores service tilbyder nem og automatisk levering af vores produkter, ligesom vi bærer varerne ind til vores kunder og stiller dem på plads på anførte sted – naturligvis med de nyeste varer bagerst.

Din totalleverandør i Farsø

Vores sortiment rummer mere end 2.500 varenumre, og som din lokale totalleverandør i Farsø kan vi tilbyde levering af 99 % af de produkter, som du har brug for i din hverdag. Vores sortiment dækker over produkter fra kaffemaskiner og varme og kolde drikke til søde sager til mødet, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler, rengøringsartikler samt bionedbrydelige produkter.

Det er muligt her på vores webside nemt og hurtigt at oprette en kundekonto, som gør det bekvemt for dig at bestille og genbestille de ønskede produkter.

Vi vil altid gerne komme forbi til en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan finde et tidspunkt for et møde – vi er sikre på, at vi sammen kan finde den helt rigtige kaffeløsning til jer.