3.jpg

Levering af kaffe og kaffeautomater i Aars

Kaffeautomater til virksomheder i Aars

Som kunde hos MENY kaffe i Aars vil du altid opleve et højt niveau af service, samt at kvaliteten i vores produkter er ensartet og højt – Dette uafhængigt af om du driver en stor eller lille virksomhed - Hos MENY kaffe behandler vi alle kunder lige.

MENY kaffe kan i Aars levere til alle typer virksomheder, kantiner, restauranter, offentlige institutioner og erhverv. Vi har helt sikkert den helt rigtige løsning til netop jer med vores store udvalg af kaffemaskiner og kaffeautomater - og med over 50 års erfaring i branchen.

Vi forhandler producenter som Bonamat, Wittenborg, Necta, Larhea, Gaggia, Jura og Iberital, som er de bedste og mest dritssikre i branchen.

Fast aftale på kaffelevering i Aars

Vi har gennem de sidste 50 år været kendt for vores kvalitetskaffe, som vi gennem årene har haft fornøjelsen af at levere til tusindvis af kunder. Gennem årene er sortimentet blevet udviklet, således det den dag i dag indeholder alle former for varme drikke som kaffe, the, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. samt kakaodrikke.

Vi tilbyder i dag også vores eget kaffebrand, som er højkvalitetskaffe til gode priser.

Vores koncept er at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Derfor vil du opleve driftsikre kaffemaskiner og automater samt problemfrie leveringer, hvor varerne bæres helt ind til anviste placering, pakkes ud og stilles an samt at varer med korteste levetid stilles forrest – Vi leverer altid med et smil!

Din Lokale totalleverandør i Aars

Vi fører mere end 2.500 varenumre i sortimentet hos MENY kaffe i følgende varegrupper:

  • Søde sager
  • Kaffe, varme drikke og tilbehør
  • Kolde drikke
  • Maskinløsninger
  • Engangsartikler
  • Borddækning
  • Hygiejneartikler
  • Rengøringsartikler
  • Bionedbrydelige produkter

Sortimentet dækker over stort set alt, hvad virksomheder, kantiner, restauranter og offentlige institutioner har brug for i det daglige - det er derfor, vi kalder os for totalleverandør.

Har du ikke en kunde-konto, kan du nemt oprette en her på websiden – det tager 2 min, og du er klar til at handle hos os med det samme. Kontoen giver ligeledes adgang til nemt at foretage bestillinger og genbestillinger af varer.

Vi kommer også gerne på uforpligtende besøg til en drøftelse omkring jeres behov og ønsker – Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jeres virksomhed.