3.jpg

Kaffelevering og kaffeautomater til Skive og omegn

Kaffelevering og kaffeautomater til Skive

Levering af kaffe i Skive

MENY kaffe kunne i 2021 fejrer 50 år jubilæum. Igennem de sidste 50 år har vi opnået en stor viden og erfaring fra kaffebranchen, som vi mener, gør os til eksperter på området. Vi er i Skive og omegn leveringsdygtige i et stort udvalg af kaffe og andre varme drikke til kontorer, virksomheder, caféer, restauranter, kantiner og offentlige institutioner.

Vores brede udvalg af varme drikke som kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato osv. kommer i mange forskellige typer og varianter. Dertil kommer også et stort udvalg i kakaodrikke og tesorter fra en lang række leverandører, som er leveringsklar i Skive.

MENY kaffe har gennem årerne ligeledes udviklet eget kaffemærke, som dækker en række kaffevarianter af højeste kvalitet til en særdeles fornuftig pris. Disse kaffevarianter udvikles løbende af vores eget MENY kaffe kaffepanel. Så med MENY kaffe kan du i Skive være sikker på at finde noget for enhver smag.

Levering og genbestilling til kunder i Skive

Hos MENY kaffe vægter vi service meget højt – derfor er det vores mål, at genbestilling og levering af varer skal være så let som muligt for kunderne. Vi aftaler ofte fast leveringsdag, hvor vi leverer dine varer med et smil og stiller varerne på plads på anviste sted, naturligvis med varer kortest holdbarhed forrest.

Vi tilbyder alle vores kunder i Skive og omegn et login til vores webshop, så du altid kan udforske vores store sortiment, bestille varer eller genbestille din favoritter.

Kaffeautomater og kaffemaskiner i Skive

Vi er ligeledes specialister i kaffeautomater og kaffemaskiner og igen kan vi levere til alle typer af virksomheder, kontorfælleskaber, kontormiljøer, samt restauranter, caféer, kantiner og offentlige institutioner. Driftssikkerhed, nem betjening og hygiejne er nøgleordene, og derfor har vi kun de bedste producenter i vores sortiment såsom Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Med vores viden og knowhow tilpasser vi kaffeløsningen ud fra kundens behov og ønsker - Ingen kunder er for små eller for store til os.

Danskejet totalleverandør i Skive

Med over 2.500 varenumre i sortimentet kan vi dække 99 % af alle typer virksomheder og offentlige institutionernes behov i det daglige i Skive og omegn.

Vores sortiment er fordelt på disse kategorier:

  • Søde sager til kaffen og møder
  • Kaffe, varme drikke og tilbehør
  • Kolde drikke
  • Maskinløsninger – kaffrmaskiner, kaffeautomater og vareautomater
  • Engangsartikler
  • Borddækning
  • Hygiejneartikler
  • Rengøringsartikler
  • Bionedbrydelige produkter

Vi gør alt for, at du som kunde kan føle dig tryg i vores hænder - 50 års erfaring og ekspertise gør, at vi sammen kan finde den helt rigtige løsning i første forsøg.

Ønsker du et tilbud eller måske en besøg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til en uforpligtende snak om de muligheder, vi tilbyder.