3.jpg

Levering af kaffe og kaffemaskiner i Bjerringbro

Kaffemaskiner til erhverv i Bjerringbro

Har I brug for en ny kaffemaskine til jeres erhvervsvirksomhed, så kontakt jeres lokale MENY kaffeforhandler i Bjerringbro. Uanset jeres kaffebehov kan vi med garanti finde en passende maskine til jer, da vi tilbyder kaffemaskiner i alle størrelser og prisklasser til eksempelvis restauranter, cafeterier, kantiner, offentlige institutioner samt ikke mindst store og små virksomheder og kontorer.

En driftssikker maskine er af afgørende betydning, når man skal vælge kaffemaskine, og derfor tilbyder vi kun maskiner fra de bedste mærker, herunder maskiner fra Bonamat, Wittenborg, Necta, Larhea, Gaggia, Jura og Iberital.

Gennem mere end 50 år har vi været aktive i branchen og har opnået stor brancheerfaring, som vi inkorporerer i vores kundeservice, når vi skal sammensætte den for jeres virksomhed bedste kaffeløsning. I vil som kunde ved MENY kaffe altid opleve et højt niveau af service i det daglige – uanset størrelsen på jeres virksomhed.

Kaffeleverandør i Bjerringbro

Gennem mere end 50 år har MENY kaffe tilbudt landsdækkende levering af kvalitetskaffe, og da vi  gennem de seneste år har udvidet vores sortiment betragteligt, tilbyder vi nu levering af alle former for varme drikke, herunder the, espresso, cappuccino, cafe au lait, latte macchiato, kakaodrikke mm.

Vi tilbyder også kvalitetskaffe under vores eget varemærke til konkurrencedygtige priser.

Vi vil gerne have, at man føler, at det er bekvemt at være kunde ved os, og vi gør derfor vores bedste for at lette hverdagen for vores kunder. Dette gør vi eksempelvis ved at tilbyde nem og automatisk levering af kaffe og andre varer fra vores store varesortiment og ved at bære de leverede varer ind, pakke ud og stille varerne på anførte sted – naturligvis med de nyeste varer bagerst.

Jeres totalleverandør i Bjerringbro

I de seneste år har vi udvidet vores sortiment, således det i dag dækker over mere end 2.500 varenumre. Vi tilbyder ikke længere ”kun” kaffe, men kan nu blive jeres nye totalleverandør, da vores sortiment spænder fra kaffemaskiner samt varme og kolde drikke til søde sager til mødet, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler, rengøringsartikler samt bionedbrydelige produkter.

Faktisk kan I ved os bestille 99 % af de produkter, som en typisk kunde skal bruge i det daglige – og derfor kalder vi os med stolthed for totalleverandør.

For at få adgang til vores webshop, skal I på vores hjemmeside oprette en kundekonto. Herefter kan I nemt bestille og genbestille via favoritlister af varer.

Vi vil meget gerne have en uformel snak med jer, ligesom vi gerne kommer forbi til et uforpligtende møde i jeres virksomhed, så kontakt os for at aftale nærmere herom.