5.jpg

Drikkevandskølere til virksomheder og erhverv

Drikkevandskølere til virksomheder

Adgang til frisk, iskoldt drikkevand er et must på en moderne arbejdsplads – Ansatte vil kunne nyde et glas afkølet og filteret vand som forfrisker og styrker præstationsniveauet i en til tider stressende hverdag, og kunder vil kunne nyde frisk drikkevand til møder, eller når de eksempelvis besøger din butik.

Hos MENY Kaffe fører vi et solidt udvalg i drikkevandkølere fra Borg & Overström.

Hvorfor vælge en drikkevandskøler til din virksomhed?

En moderne drikkevandskøler har indbygget kulfilter, som filtrerer gennemstrømningen og sikrer at småpartikler og mindre forureninger, som på en eller anden måde er kommet i vandforsyningen, fjernes. Ydermere fjerner kulfilteret klorpartikler, men ikke de naturlige mineraler som er med til at give vandet sin bløde smag.

UV-filtrering er også muligt at få monteret i Borg & Overström drikkevandskølere. Denne metode foregår ved, at vandet ledes igennem en beholder, som er belyst af en bestemt bølgelængde UV-lys. Denne belysning dræber bakterier, som måtte være i vandet. Dog er Borg & Overströms drikkevandskølere også designet således, at et minimum af vand opbevares i selve vandkøleren. Dette for at mindske at bakterier dannes inde i vandkøleren.

Drikkevandskølere og miljøet

I modsætning til vand på flaske er en drikkevandskøler til virksomheder meget mere miljøvenlig – Dette skyldes bl.a., at der ikke nødvendigvis er nogen form for emballage forbundet med brugen af drikkevandkøleren, samt at transporten af vandet føres direkte via allerede eksisterende vandforsyning dvs. ingen transport via lastbil eller anden form for transport, som belaster miljøet.

Vil du vide mere om mulighederne for at få installeret en drikkevandskøler i din virksomhed, så kontakt endelig din lokale MENY Kaffe forhandler som vil rådgive ud fra dine behov og ønsker.

Vidste du, at MENY Kaffe også tilbyder et stort udvalg af bl.a. rengøringsartikler, engangsartikler, borddækning og hygiejneartikler til erhverv? Med over 2500 varenumre i vores sortiment kan vi dække de fleste virksomheder daglige behov og måske skabe den helt rigtige totalløsning til jeres virksomhed.

Hos MENY Kaffe får du:

  • Over 50 års erfaring i branchen
  • Personlig betjening fra kontakt til levering
  • 100% danskejet
  • Fri levering
  • Høj kvalitet naturligvis
  • Automatisk genbestilling og genopfyldning
  • Fuld returret og ombytning
  • God, solid og lokal samarbejdspartner