4.jpg

Fairtrade kaffe

Fairtrade kaffe

Hos MENY Kaffe er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder kaffe mærket med Fairtrade mærkningen.

Fairtrade organisationen arbejder for, at bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande opnår en fair indtægt på deres afgrøder og bedre arbejdsvilkår for arbejderne samtidigt med, at der tages hensyn til miljøet i produktionen.

Fairtrade kontrolleres af uafhængige virksomheder, hvilket også betyder, at eksempelvis kaffebønder og arbejdere løbende kontrolleres for, om de krav og regler der er indgået overholdes. Nogle krav skal kaffebønderne leve op til med det samme, andre krav har de op til 3 år til at få inkorporeret i deres produktion – Dette sikrer, at udviklingen af Fairtrade kaffe overordnet går i den rigtige retning.

Kaffebønderne opnår en bedre salgspris for deres kaffebønner og udover at salgsprisen stiger, får de også en Fairtrade-bonus, som de kan investere i deres familier, lokalsamfund eller kaffeproduktion.

Vi er hos MENY Kaffe stolte over at være en del af Fairtrade, da vi ønsker at påtage os et ansvar i forhold til at levere kaffe af højeste kvalitet samtidig med, at vi ved, at produktionen er foregået under ordentlige menneskelige og miljømæssige forhold.

Vores udvalg af Fairtrade Kaffe

Hos MENY Kaffe har vi bl.a.

  • MENY’s økologiske Fairtrade malede kaffebønner.
  • America Økologisk Fairtrade hele kaffebønner.
  • Instant Kaffe Classic Økologisk Fairtrade
  • Instant Kaffe Koffeinfri Økologisk Fairtrade
  • Instant Kaffe Caprimo Økologisk Fairtrade

Skulle du have spørgsmål til vores kaffeprodukter, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. Du vil opdage, at vi er leveringsdygtige i stort set alt inden for kategorierne kaffeautomater og kaffemaskiner, varme og kolde drikke, søde sager, rengøringsartikler og hygiejneartikler.

Med over 50 års erfaring i branchen vil du opleve en god solid og lokalsamarbejdspartner, som yder personlig betjening fra kontakt til levering. Vi er 100 % danskejet og har stor fokus på kvalitet i hverdagen – Hos MENY Kaffe får du i øvrigt fuld returret og ombytning.