2.jpg

Kaffeautomater til kontorfællesskab

Kaffeautomat til kontorfællesskab

Hos MENY Kaffe tilbyder vi naturligvis også kaffeautomater til kontorfællesskaber og andre fleksible erhvervslejemål. Vores kaffeautomater er af højeste kvalitet og netop udviklet, så servicering og rengøring er minimalt i hverdagen.

Blandt vores store udvalg i kaffeautomater, kan vi helt sikkert finde den løsning, som dækker de behov og ønsker, der måtte være i netop dit kontorfælleskab til en kaffeautomat.

Driftssikkerhed vægtes højt af din lokale MENY Kaffe forhandler, for hvem har ikke prøvet at gå forgæves til kaffeautomaten? Skulle det ske, at kaffeautomaten får et driftsstop, rykker vi hurtigt ud, enten for at reparere eller at opstille en midlertidig løsning.

Vi har forhandlere over hele landet, og vi gør meget ud af den personlige betjening og de allerbedste kundeoplevelser. Dette kan du opleve ved et meget højt serviceniveau bl.a. tilbyder vi en komplet serviceaftale som skræddersyes til netop jeres kontorfællesskab.

Denne type aftale vil typisk indeholde automatisk genbestilling og udbringning af varer på den aftalte leveringsdag samtidig med, at vi stiller varerne på anviste plads. Vi sætter selvfølgelig varer med korteste udløbsdato yderst.

Ønsker I selv at stå for genbestilling af varer, kan dette også klares nemt og ubesværet via vores online platform. Skulle det ske, at der lægges en forkert bestilling, yder vi altid fuld returret og ombytning på uåbnede varer.

Varme drikke i alle afskygninger

Ikke alle personer drikker kaffe, og derfor er det ofte relevant at kunne tilbyde te eller eks. varm kakao til en samarbejdspartner eller kunde.

I vores kategori ”Varme drikke” finder du over 200 forskellig slags kaffe, te, chokolade og supper, som alle kan serveres via vores kaffeautomatsystemer. Vi har ligeledes økologisk Fairtrade kaffe og Rain Forest Alliance te, hvis bæredygtighed skal være i fokus.

MENY Kaffes slogan er ”kendt for kaffen – men vi kan så meget mere”. Dette kommer til udtryk i de over 2.500 varenumre, som du i alt finder hos os. Dette betyder, at vi kan dække langt de fleste virksomheders og kontorfællesskabers daglige behov for levering af eks. varme og kolde drikke, engangsartikler, rengøringsartikler og hygiejneartikler.