3.jpg

Leasing af kaffeautomater til erhverv

Leasing af kaffeautomat til erhverv

MENY kaffe er din totalleverandør, når det gælder Leasing af kaffeautomater til erhverv. Vores store sortiment indenfor kaffeautomater og kaffemaskiner til kontorer, kantiner, restauranter og produktionsvirksomheder kan helt sikkert dække din virksomheds behov.

Vi mener, at kvalitet og service følges ad, og derfor vil du som kunde hos MENY kaffe opleve, at kvaliteten altid er i højsædet, og at den personlige betjening og rådgivning fylder meget.

Vores kaffeautomater og kaffemaskiner kan dække en bred vifte af brancher lige fra alm. kontormiljøer til kantiner og storkøkkener. Dog kan det være svært at gennemskue, hvilken kaffeautomat som er optimal for jeres erhverv, og netop derfor skal du ikke tøve med at kontakte din lokale MENY kaffe forhandler med henblik på at få den korrekte rådgivning herom.

Alle vores kaffeautomater til erhverv er af højeste kvalitet og driftssikkerhed, for vi kender vigtigheden af at have en driftssikker kaffelevering. Og apropos kaffelevering – så tilbyder vi naturligvis også levering af alle typer af kaffe til vores kaffeautomater og kaffemaskiner – MENY kaffe er faktisk meget mere end blot kaffe!

Med over 2500 varenumre fordelt i vores 8 hovedkategorier, som er søde sager, te og andre varme drikke samt tilbehør og kolde drikke, maskinløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler.

Som kunde vil du opleve, at vi er meget fleksible. Såfremt den bedste løsning for din virksomhed ikke er at lease en kaffeautomat, finder vi sammen den optimale løsning.

Kaffeautomater til kontor

Vi har et stort udvalg i kaffeautomater til kontorer og mindre erhverv, hvor det skal være nemt at betjene og rengøre kaffeautomaten. Mange at vore kaffeautomater kommer med multifunktionsprogrammer, så det ikke kun er sort kaffe der brygges – nogle af automaterne brygger helt op til 50 forskellige drikke.

Disse kaffeautomater kommer ofte med energisparefunktion og automatisk vandpåfyldning – og kan klare op til 240 kopper i timen – Du kan se vores nogle af vores kaffeautomater her.

Kaffeautomater til kantiner og storkøkkener

Vores største kaffeautomater og bryganlæg som er velegnet til kantiner og storkøkkener kommer ligeledes i et stort udvalg – og udvalget indeholder nogle af de bedste Kaffeautomater til Kantiner og storkøkkener på markedet.

De største af vores Kaffeautomater til kantiner og storkøkkener kan brygge helt op til 700 kopper pr. time og kan ligeledes leveres med forskellige tilvalgsmuligheder så som automatisk eller manual vandpåfyldning, forskellige brygnings variationer, møntsystem med eller uden tilbagegiver, kortlæser, koldtvandsenhed osv.

Du kan se et udvalg af disse kaffeautomater ved at klikke her. – og har du spørgsmål, skal du selvfølgelig ikke tøve med at kontakte din lokale MENY kaffe forhandler.