1.jpg

Levering af kaffe

Levering af kaffe

Hos MENY kaffe er vi eksperter i kaffelevering til virksomheder og erhverv. Vi har et stort udvalg i kaffe- og theprodukter, som strækker sig over en bred vifte af smagsvarianter - vi tilbyder bl.a. vores eget MENY kaffe brand.

Ønsker du at tilbyde dine kunder eller ansatte alm. kaffe, espresso, cappuccino eller måske en anden type kaffe, så står vi klar til at hjælpe dig med dette, og vi gør os umage med leveringen af kaffe til vores kunder, da vi ved, hvor vigtigt det er.

Der aftales en fast leveringdag, og vi leverer dine varer på den anviste plads i din virksomhed og sørger for, at de nyeste varer står bagerst, så de varer med den korteste holdbarhed, står forrest - klar til brug.

Hvis du selv står for bestillingen af jeres varer og kommer til at bestille det forkerte, tilbyder vi altid at tage uåbnede varer retur ved næste levering.

Har din virksomhed flere afdelinger fordelt i Danmark, kan du med tryghed samle dine varekøb hos MENY kaffe – for med 16 forhandlere, fordelt over hele Danmark, er vi altid tæt på.

Kaffekvalitet

Vores MENY kaffe produceres på et af Danmarks førende kafferisterier, og kvaliteten er altid i højsædet hos MENY kaffe. Vi stiller strenge krav til både leverandører og samarbejdspartnere, så du som kunde altid er garanteret en både høj og ensartet kvalitet i dine leveringer af kaffe.

Hos MENY kaffe sætter vi stor pris på et godt forhold til vores kunder. Derfor kan vi godt finde på at efterlade en lille overraskelse sammen med leveringen af kaffe og andre bestilte varer. Det kan være alt fra vareprøver af vores nyheder til lidt lækkert til kaffen.

Automatisk genbestilling og levering

Det skal være nemt at være kunde hos os - derfor kan du let og enkelt foretage en genbestilling af dine varer. Vi tilbyder også at foretage bestillingen for dig – enten for alle eller alene enkelte af jeres faste varer. Herved slipper du for at holde styr på, hvad I mangler, således at du kan nøjes med at koncentrere dig om de ting, der tjener din virksomhed bedst.

Fast aftale om levering

Vi laver en fast aftale omkring levering af kaffe, således at der altid er varer på lager hos jer – og vi stiller gerne de bestilte varer på plads på et nærmere anvist sted, hvis I ønsker det. På den måde er der altid kaffe til jeres ansatte og kunder, og skulle I få brug for ekstra levering i forbindelse med firmafest eller andet, så klarer vi også dette. Husk på at vores produktsortiment også omfatter engangsartikler, borddækning, rengøringsartikler og hygiejneartikler.

Personlig kontakt fra bestilling til levering

Du vil som kunde hos MENY kaffe altid opleve den personlige kontakt og ofte vil du opleve, at det er indehaveren selv, der kommer forbi med jeres varer. Kontakt din lokale MENY kaffe forhandler for at få mere info omkring vores kundefordele, og hvilke fordele jeres virksomhed vil opleve som kunde.