1.jpg

Kaffe serviceaftale

Kaffe serviceaftale

MENY kaffe tilbyder faste kaffe serviceaftaler til alle typer af virksomheder - store som små. Lad os klare alt ved driften af dine kaffemaskiner og kaffeautomater, så du kan bruge tiden på noget andet.

Sammen finder vi den bedst mulige kaffe serviceaftale til virksomheden, og som kunde hos MENY kaffe vil du opleve vores høje serviceniveau på nært hold. Vi er landsdækkende og ingen virksomheder er for små, og ingen er for store.

Hos MENY kaffe vil du opleve at vi sætter kvalitet meget højt, og at vi altid bestræber os på at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Derfor aftaler vi altid en fast leveringsdag, og hvis du ønsker det, så stilles dine varer på plads på anviste sted, naturligvis med de varer som har kortest forbrugsdag yderst.

Vi tilbyder også automatisk genopfyldning og genbestilling via vores shopsystem her på websiden – hvilket gør det nemt for din virksomhed at have en kaffe serviceaftale med MENY kaffe.

Kontakt din lokale MENY kaffe forhandler for at høre mere om netop dette.

Ikke kun kaffe serviceaftale

Som kunde hos MENY kaffe vil du opdage, at vores store produktsortiment på over 2500 varenumre kan opfylde en række andre krav i din virksomhed – for MENY kaffe er meget mere end kaffe!

Vi er eksempelvis også leveringsdygtige indenfor rengøringsartikler, hygiejneartikler, engangsartikler, borddækning samt kolde drikke og søde sager – ja, stort set alt hvad en moderne virksomhed har behov for, kan vi hjælpe med.

Med 16 forhandlere fordelt i hele landet er der altid en MENY kaffe i nærheden af dig – og lige præcis nærheden og den personlige rådgivning og vejledning er vi stolte af. Det har vi været i de 50 år som vi har eksisteret.