4.jpg

Kaffe firmaaftale

Kaffe firmaaftale

MENY Kaffe er din landsdækkende samarbejdspartner, når det gælder levering af kaffe og kaffeautomater til virksomheder, kantiner, cafeterier og restauranter – kort sagt kan vi tilbyde dig den bedste kaffefirmaaftale på markedet.

Vi har gjort det så nemt som muligt at have en fast kaffefirmaaftale med os, da vi både tilbyder fast leveringsdag, fuld returret og ombytning samt automatisk genbestilling og genopfyldning – nemmere bliver det ikke.

Med over 50 år i branchen har vi et stærkt kendskab og et meget stort udvalg af kaffeprodukter – deriblandt Fairtrade økologisk kaffe samt vores eget MENY Kaffe brand.

Ligeledes finder du et bredt udvalg i kaffemaskiner og kaffeautomater, hvor alle størrelser af virksomheder kan være med - fra de helt små til store virksomheder med kantiner.

Vores 16 forhandlere sikrer dig og din virksomhed den bedst mulige kaffefirmaaftale, og de står altid til rådighed for en drøftelse af, hvilke muligheder der er indenfor virsomhedens krav og ønsker. Så tøv ikke med at kontakte os.

Landsdækkende kaffefirmaaftale

MENY Kaffe består af 16 landsdækkende forhandlere, som alle dagligt bestræber sig på at levere kaffeprodukter af højeste kvalitet samt ekstraordinær service til vores kunder. Vi værdsætter den personlige kontakt til vores kunder, og du vil opleve, at med vores store produktsortiment kan du samle alle dine varebestillinger et sted, da vi kan levere stort set alt, hvad virksomheden dagligt vil kunne få brug for.

Vores produktsortiment spænder over følgende:

  • Søde sager
  • Kolde drikke
  • Automater
  • Engangsartikler
  • Borddækning
  • Hygiejneartikler
  • Rengøringsartikler

Med over 2500 varenumre er der en stor sandsynlighed for, at netop jeres virksomhedsbehov kan dækkes.

Vi er altid åbne for en god dialog, da vi ønsker at give vores kunder de bedst tænkelige oplevelser og service, og netop derfor skal du ikke tøve med at kontakte os for en drøftelse af, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.