2.jpg

Kaffeautomater til mindre virksomheder

Kaffeautomat til mindre virksomhed

Kaffeautomater til mindre virksomheder behøver ikke at koste spidsen af en jetjæger – Hos MENY Kaffe giver vi dig mulighed for at kunne tilbyde dine medarbejdere og kunder et stort udvalg af varme kvalitetsdrikke igennem en af vores mange kaffeautomater.

Vores udvalg er bredt, og derfor kan vi helt sikkert finde en kaffeautomat, som passer til netop din virksomheds behov. Din lokale MENY Kaffe forhandler er klar til at rådgive dig om de mange muligheder, som vores automater fra Bonamat og Wittenborg giver.

Driftssikkerhed og nem betjening er nogle af de kriterier, som vægtes højt – nem vedligeholdelse, lavt strømforbrug og mulighed for at kunne modificere kaffeautomaten, uden at det vælter budgettet, gør ligeledes også, at vores kaffeautomater til mindre virksomheder er meget populære.

Besparelse i tid

Ved at få opsat en kaffeautomat i din virksomhed, giver du både medarbejdere og kunder lidt ekstra samtidig med, at der spares tid i forhold til den konventionelle kaffemaskine. 

Medarbejdere og kunder kan hurtigt og nemt selv lave sig en kop dejlig kaffe, og da kaffeautomaterne har høj kapacitet og nem betjening, spares der tid i det daglige, således at medarbejderne kan bruge tiden på kunderne.

Mange af vores automater kan også fylde på kander, hvilket gør dem yderst brugbare i mødesituationer og ved evt. åbent hus-arrangementer eller events.
Vi tilbyder også modeller med møntindkast eller smart betalingssystem.

Vedligehold og serviceaftale

Din Lokale MENY Kaffe forhandler er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning om vores kaffeautomater og med 16 landsdækkende forhandlere er vi altid lige i nærheden.

Vi har over 50 års erfaring i branchen, og vi elsker at yde en fantastisk service for vores kunder hver dag – dette gælder både store som små. Ligeledes vil du opleve, at den personlige betjening som vores forhandlere yder, er en central del af vores koncept.

Via vores online-platform er det nemt at foretage genbestillinger af varer, således virksomheden selv kan styre sine indkøb. Vi tilbyder også automatisk-genbestilling, hvor vi sørger for det hele; bestilling, levering og påfyldning – nemmere bliver det ikke.

Meget mere end kaffe

Udover at levere kaffeautomater til mindre virksomheder, tilbyder vi også en lang række andre kvalitetsprodukter fra vores store sortiment på over 2.500 varenumre.

Vores varekategorier dækker:

  • Varme drikke
  • Søde sager
  • Kolde drikke
  • Engangsartikler
  • Borddækning
  • Hygiejneartikler
  • Rengøringsartikler 

Disse varekategorier kan dække de fleste virksomheders daglige behov.