1.jpg

Leje af kaffemaskiner til virksomheder

Kaffeautomat i virksomhed

Har I dagligt et stort forbrug af kaffe i virksomhedens kantine, eller står I og mangler en kaffemaskine til den store firmafest, så vil MENY kaffe være i stand til at tilbyde jer den helt rigtige løsning. Vi sætter en ære i at servicere og finde den optimale løsning for vores kunder – dette har vi gjort i over 50 år.

Landsdækkende forhandlernetværk

I dag har vi 13 forhandlere fordelt over hele landet, og vi kan servicere alle typer af virksomheder og offentlige institutioner – ingen er for små, og ingen er for store hos os.

Vi tilbyder alle former for løsninger indenfor leje af kaffemaskiner og kaffeautomater til virksomheder. Vores udvalg af kaffemaskiner er meget bredt, og vi har nogle af de bedste producenter i vores varesortiment. Vi tilbyder bl.a. kaffeautomater fra Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Disse kaffemaskiner har et hav af funktionalitet og tilvalg, som gør det nemt at tilpasse kaffeløsningen efter jeres virksomheds behov.

Denne funktionalitet og tilvalg kunne eks. være:

- Automatisk vandpåfyldning.
- Koldtvandsenhed indbygget.
- Mønt / kortsystem med eller uden tilbagegiver. 
- Underskab for nem opbevaring af kaffe og krus. 
- Brygning i kopper elle kande.
- Brygning af mange forskellige typer såsom: -Kaffe, café crème, espresso, cappuccino, caffe latte, café au lait, kaffe m mælk, latte macchiato, choko-de-luxe, café choko, espreschoko, kakao samt varmt vand og koldt vand.

Stort varesortiment

Vi har over 2500 varer i vores sortiment, som omfatter alt indenfor varme - og kolde drikke, engangsartikler, borddækning, søde sager, hygiejneartikler og rengøringsartikler.

Vi tilbyder ligeledes et meget stort udvalg indenfor kaffe til vores kaffemaskiner – kaffe af malede bønner, hele bønner eller instant kaffe. Desuden har vi vores eget MENY kaffe brand, som er kvalitetskaffe til god pris.

Økologisk Fairtrade kaffe har vi også i vores sortiment, til de kunder som ønsker denne mulighed.

Du kan se vores store sortiment i vores webshop.