3.jpg

Kaffeløsninger til virksomheder og erhverv

Kaffeløsninger til virksomheder

Med en kaffeløsning fra MENY Kaffe, vil du opleve, hvor nemt det er at kunne tilbyde medarbejdere og kunder en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

Hos MENY Kaffe er vi eksperter i kaffeløsninger og har i over 50 år serviceret danske virksomheder og institutioner med vores kaffeløsninger. Ligegyldigt hvor stor eller lille din virksomhed er, har vi kapaciteten til at rådgive og servicere dig med den helt rigtige kaffeløsning.

Vi elsker kaffe, og vores 16 forhandlere foretager jævnligt blindsmagninger og kvalitetstjek af vores kaffeprodukter, for vi ønsker kun at forhandle den bedste kaffe. ”Bønne til kop” kaldes vores kvalitetstjek, og vi har stor fokus på at råvarerne udvikles under de bedste forhold. Vi mener, at kun den bedste kaffe skal sælges til vores kunder, og derfor har vores smagsdommere fokus på at garantere en ensartet og lækker smagsoplevelse i hver eneste kop kaffe.

Vi forhandler blandinger fra blandt andet Etiopien, Kenya, Sydamerika, Centralamerika samt Guatemala og Sydøstasien.

En god kop kaffe forudsætter naturligvis en kaffeautomat eller kaffemaskine, og også på dette punkt kan vi hjælpe med installation, servicering og genopfyldning. Vi har et stort udvalg i kaffeautomater og kaffemaskiner fra bl.a. Bonamat og Wittenborg, og vores forhandlere står altid parat til at rådgive dig til den komplette kaffeløsning, som dækker netop din virksomheds behov.

Service

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste service og kvalitet - dette gælder alle type kunder, både store og små. Vores kunder er vores vigtigste ambassadører, og vi forstår vigtigheden i at kunne levere det bedste hver gang. Derfor måler vi selv vores succes i vores kunders tilfredshed.

Du vil som kunde opleve, at din lokale MENY Kaffe forhandler altid er lige i nærheden, hvilket selvfølgelig gælder både i rådgivningsprocessen om den rigtige kaffeløsning, men så sandelig også i tiden efter. Skulle der være problemer med varer eller et driftsstop, står vi altid klar til at hjælpe med det samme.

Skulle din virksomhed få brug for andet end kaffeløsninger, kan vi også være behjælpelig med produkter indenfor Søde sager, Kolde drikke, Engangsartikler, Borddækning, Hygiejneartikler og Rengøringsartikler. Vores 2.500 varenumre kan dække de fleste virksomheder daglige driftsforbrug inden for disse områder.