3.jpg

Kaffeautomat i virksomhed

Kaffeautomat i virksomhed

Vil du gøre noget ekstra for dine ansatte og kunder? Så er en kaffeautomat fra MENY kaffe løsningen, som du bør overveje.

Vi er kendt for et stort sortiment af kaffeautomater og kaffemaskiner samt mange forskellige smagsvarianter i kaffe. Vi tilbyder bl.a. vores eget MENY kaffe brand af høj kvalitet til en god pris.

Derudover er vi kendt for vores høje serviceniveau, som er med til at sikre, at en kaffeautomat i netop jeres virksomhed bliver en succes. Vi hjælper og rådgiver som en naturlig del af vores hverdag, og med over 50 års erfaring i branchen, mener vi, at vi ved et eller andet om kaffe.

Vi er klar over, at det skal være nemt at være kunde hos os, og derfor indgår vi aftale om fast leveringdag, samt vi stiller altid varerne på plads på anviste sted – og skulle vi have nye varer i vores sortiment, må du ikke blive overrasket, hvis vi i ny og næ efterlader en smagsprøve hos jer.

Du kan selv via vores shopsystem foretage genbestillinger af eks. kaffe til kaffeautomaten, eller du kan lade os tage hånd om dette, som en del af din serviceaftale.

Vi servicerer alle typer virksomheder, kantiner og restauranter.

Vores store produktsortiment som indeholder over 2500 varenumre, kan dække enhver virksomheds behov, når det gælder levering af kaffeautomater og kaffemaskiner til virksomheder.

Uanset om du ønsker en let betjent og driftssikker kaffeautomat, som dine ansatte og kunder dagligt vil gøre brug af, eller om du har brug for et bryganlæg, som kan brygge op til 30 liter kaffe på en time – til ex. storkøkkener og fester – så har vi maskinen til dig.

Det kan også være, at du driver en café eller en restaurant og ønsker give dine gæster et varieret udvalg af varme drikke såsom kaffe, café crème, espresso, cappuccino, café latte, wiener melange, chokolade, chocomilk, espreschoco osv. – ja, Så finder du altid den rette løsning til netop jeres virksomhed hos MENY kaffe.

Som tidligere beskrevet rummer vores varesortiment over 2500 varenumre, hvilket for vores kunder betyder, at vi oftest kan dække hele virksomheden ind i forsyningen af varme - og kolde drikke samt søde sager, rengøringsartikler, hygiejneartikler, borddækning og engangsartikler.

Vil du vide mere om vores spændende sortiment ,så tøv ikke med at kontakte din lokale forhandler råd og vejledning.