3.jpg

Kaffeautomater til virksomhederne

Kaffeautomater til virksomheder

Hos MENY kaffe har vi et stort udvalg af kaffeautomater og kaffemaskiner til virksomheder. Vi tilbyder kaffeautomater og kaffemaskiner til både store og små virksomheder og til ethvert behov – ingen virksomheder er for store, og ingen er for små.

Vores kaffeautomater og kaffemaskiner kommer i mange forskellige størrelser og løsningsmuligheder. Har du brug for en mindre kaffeautomat til din virksomhed eller den store kaffeløsning, finder du helt sikkert den rigtige løsning sammen med din lokale MENY kaffeforhandler.

Her på hjemmesiden kan du se vores store udvalg i kaffeautomater og kaffemaskiner, så lad dig endelig inspirere ved at klikke rundt, på nedenstående maskintyper.

Vores udvalg

Vores udvalg af kaffeautomater og kaffemaskiner er meget bredt og egner sig til mange forskellige brancher og formål. Lige fra arbejdspladsen hvor medarbejderne skal have mulighed for selvbetjening ved kaffeautomaten og til caféen, restauranten eller i kantinen hvor professionelt personale tager sig af brygning og servering.

Vi fører alle de kendte mærker såsom Bonamat, Wittenborg, Freshmore, Cino, Futurmat, Jura, Necta, Freshground og DE.

Og vi tilbyder disse maskintyper:

- Friskbryg – malet kaffe
- Friskbryg – espresso
- Friskbryg – hele bønner
- Instant
- Hurtigbryggere
- Bryganlæg
- Cafitesse

Individuelle løsninger

Vi tager altid udgangspunkt i kundernes behov og finder den bedste løsning for virksomheden – og med over 50 års erfaring i branchen kender vi til god kvalitet inden for kaffeautomater og kaffemaskiner og vigtigheden for kunden om, at vores produkter er driftssikre.

Vores varekatalog som indeholder meget mere end kaffeautomater og kaffemaskiner kan dække langt de fleste virksomheders behov, da vi også har et stort udvalg indenfor søde sager, kolde drikke, engangsartikler, borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler.

Vores produktsortiment er igennem de sidste 10 år blevet udbygget til at omfatte over 2.500 varenumre, fordelt på vores 8 hovedkategorier.

Desuden får du ved MENY kaffe:

- Landsdækkende service
- Fri levering
- Høj kvalitet
- En fast leveringsdag
- Fuld returret og ombytning
- Automatisk genopfyldning og genbestilling

Derudover har vi over 50 års erfaring og din lokale MENY kaffe forhandler står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.