3.jpg

Vandkølere fra Borg & Overström til erhverv

Vandkølere fra Borg & Overström

Hos MENY Kaffe fører vi et solidt udvalg i vandkølere fra Borg & Overström.

At kunne tilbyde ansatte og kunder et forfriskende glas afkølet vand er et must i enhver virksomhed, og noget både ansatte og kunder ofte efterspørger. Det er måske ikke alle ansatte, som drikker kaffe eller te, og derfor bør en vandkøler være et alternativ til dette.

Borg & Overström er kendte for høj kvalitet og driftssikkerhed, og er samtidig hermed en af de førende producenter på markedet for vandkølere. Designet er skarpt og smukt, og kvaliteten og udførelsen er helt i top.

Vandkølerne kommer både som stående-, bord- og indbygningsmodeller således, at integrationen kan ske ud fra både et praktisk eller designmæssigt ønske, alt efter type af virksomhed og måden hvorpå vandkøleren skal benyttes.

Kulfilter og UV-belysning

Vandkølerne kobles direkte på vandnettet, og for at sikre den bedste smagsoplevelse filtreres vandet enten igennem et indbygget udskifteligt kulfilter, som fjerner småpartikler og mindre forurening, således vandkvaliteten på den måde højnes og friskheden og blødheden træder frem i vandet. Kulfilteret arbejder aktivt, men fjerner ikke de naturlige mineraler, som er med til at give blødhed i vandet.

UV-filtrering kan også indbygges i nogle af vandkølerene fra Borg & Overström. Denne bakteriedræbende metode foregår ved, at vandet ledes igennem en beholder som gennemlyses af UV-lys og derved dræbes bakterier. Stillestående vand kan danne kalk og bakterier, og derfor er alle vandkølere fra Borg & Overström designet således, at et minimum af vand opbevares i kølesystemet inden det tappes.

Godt for miljøet

En anden fordel ved en fastinstalleret vandkøler er, at der dagligt ikke nødvendigvis er nogen form for emballage forbundet med brugen af denne – Dette gavner naturligvis miljøet, ligesom at vandet tappes direkte fra allerede eksisterende vandforsyning, og derved er der heller ikke nogen form for transport som belaster miljøet.

Ønsker du at høre nærmere så aftalt et uforpligtende møde med din lokale MENY

Vandkølere fra Borg & Overström - Dejligt forfriskende afkølet vand på arbejdspladsen - Få et tilbud på en vandkøler fra din lokale MENY kaffe forhandler.