5.jpg

Vandkølere til kontoret

Vandkølere til kontoret

MENY Kaffe har et stort udvalg i vandkølere til kontorer – Og vi dækker både store og mindre kontormiljøer i og med, at vores vandkølere kommer i forskellige tilpasbare løsninger og spænder fra 20 og op til 40 liter koldt vand i timen.

Vi tilbyder vandkølere fra Borg & Overström, som er førende på markedet og som producerer nogle af de mest anerkendte drikkevandskølere på markedet. Disse vandkølere kommer i et skarpt og moderne design og er udformet i materialer, som sikrer lang levetid, og som er lette at rengøre.

Vandkølerne kommer i forskellige størrelser og farver, hvilket gør det nemt at integrere dem naturligt i kontormiljøet, og for at højne hygiejnen er vandkølerne udstyret med en touchskærm, som også gør betjeningen legende let.

Vores vandkølere til kontorer og institutioner tilsluttes den alm. vandforsyning, da vi i Danmark er heldige at have en generel god vandkvalitet. Det indbyggede kulfilter er med til at filtrere uønskede partikler fra, uden at de naturlige mineraler fjernes – hvilket sikre vandet den gode smag og blødhed.

Ønskes der en ekstra filtrering, kan vandkølerne leveres med UV-belysning, som fungerer således, at vandet gennemlyses med et bakteriedræbende UV-lys i en indbygget gennemstrømningsbeholder.

Alt afhængigt af i hvilken type virksomhed eller institution vandkøleren skal benyttes i, har de forskellige modeller præferencer, som vil være fordelagtige for brugeren. For at være sikker på at disse præferencer imødekommes bedst muligt i din virksomhed, anbefales det, at du kontakter din lokale MENY Kaffe forhandler til en snak herom.

Vores landsdækkende forhandlernetværk står altid klar til at yde en ekstraordinær service og rådgive efter din virksomheds behov og ønsker, og som vores slogan henleder til, har vi forstand på meget mere end blot varme og kolde drikke. MENY Kaffe tilbyder også et stort udvalg indenfor engangsartikler, borddækning, rengøringsartikler, hygiejneartikler og søde sager.