1.jpg

Industrikaffemaskiner fra Bravilor

Industrikaffemaskine fra Bravilor

Det er for langt de fleste virksomheder naturligt, at kunder og ansatte har adgang til varme drikke. Derfor er det vigtigt, at den enkelte virksomhed får rådgivning om valget af industrikaffemaskine eller industrikaffeautomat, samt de forskellige muligheder som tilbydes inden for disse. Dette naturligvis for at afdække behov og ønsker fra ansatte og kunder.

MENY Kaffe har i over 50 år serviceret danske virksomheder igennem vores lokale landsdækkende forhandlere, og vi har et stort udvalg i industrikaffemaskiner fra eks. Bravilor Bonamat.

Bravilor Bonamat er en af de førende fabrikanter af industrikaffemaskiner og kaffeautomater til erhverv. Med over 450 medarbejdere på verdensplan og 70 års erfaring er kvalitet og driftssikkerhed kendetegnet for deres industrikaffemaskiner.

MENY Kaffe har stor erfaring med netop Bravilor Bonamat og har gennem årerne opnået et stort teknisk kendskab til B-serien, som består af bryganlæg til storkøkkener, kantiner, restauranter og andre steder, hvor der skal kunne serveres store mængder kaffe på kort tid.

B-serien er udført i solidt rustfrit stål, som sikrer nem rengøring samt høj driftssikkerhed og lang levetid. B-serien er desuden udviklet til at fremhæve smag og aroma i kaffen.

Bryganlæggene fra Bonamat brygger fra ca. 20 liter kaffe – 90 liter kaffe i timen og kommer med mange forskellige funktioner alt efter model.

Af funktioner kan nævnes; automatisk vandpåfyldning, tevandshane, aromaindstillinger, indikator for beholdere, nem klargøring til transport, timerfunktioner/tællere og serveringsvogne.

Du kan se mere om Bravilor Bonamats industrikaffemaskiner her:

  • Bonamat Aurora
  • Bonamat B5
  • Bonamat B10
  • Bonamat B20

Vidste du at?

Din lokale MENY Kaffe forhandler sidder altid klar til at rådgive om, hvilken industrikaffemaskine der vil passe netop til din virksomheds behov, og med 18 lokale forhandlere fordelt i det danske rige er vi altid helt tæt på.

Vi er kendt for personlig betjening fra første kontakt til leveringen, og vi gør altid vores bedste for at yde en ekstraordinær service.