5.jpg

Få en firmakaffeaftale med MENY Kaffe

Firmakaffeaftale med MENY Kaffe

Med en firmaaftale hos MENY Kaffe opnår du en lang række af fordele, som din virksomhed vil nyde godt af. Vi vægter højt, at den service og kvalitet, som vi tilbyder, skal være den bedste på markedet – dette gælder for både store og små kunder.

MENY Kaffe er en landsdækkende kæde som med 16 forhandlere servicerer danske virksomheder og institutioner. MENY Kaffe har eksisteret i over 50 år og er 100% danskejet.

Vores forhandlernetværk strækker sig over hele landet og sørger for, at der altid er en MENY Kaffe forhandlere lige i nærheden – En af vores mærkesager er det lokale kendskab og den personlige betjening, som altid skal være i top.

Vi har gennem årene opnået et stort kendskab til de mange kaffeautomater og kaffesmagsvarianter, som vi tilbyder. Din lokale forhandler vil derfor kunne rådgive dig til den helt rigtige sammensætning af kaffeautomat og kaffevariant. Vi er heller ikke blege for ved vores leveringer hos dig at lægge smagsprøve på nye produkter.

Med en firmakaffeaftale vil din virksomhed kunne spare en masse tid i det daglige, således I kan koncentrere jer om kunderne. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredshed og har derfor tilpasset vores services derefter.

Vores services

Hos MENY Kaffe har du altid personlig betjening lige i nærheden, og hvis du ønsker det, kommer vi gerne forbi med dine varer. Vi stiller dem naturligvis også gerne på den anviste plads ved levering – selvfølgelig med varer med korteste holdbarhed yderst. Kort sagt, så tager vi os gerne af alt ifm. drift og levering af din firmakaffeaftale.

Vi ved, at fleksibilitet er værdsat af vores kunder, og vi finder derfor sammen den leveringsdag, der passer din virksomhed bedst.

Ønsker du selv at bestille varer via vores online platform, har vi gjort det nemt for dig. Vores funktion for genbestilling er nem at benytte, og skulle du komme til at lave en forkert bestilling, tilbyder vi altid at tage uåbnede varer retur.

Udover kaffeautomater og kaffe tilbyder vis også en lang række andre produkter til virksomheder. Vi har de seneste 10 år udvidet vores produktsortiment til over 2.500 varenumre, og det vil sige, at vi kan dække langt de fleste virksomheders daglige behov indenfor såvel varme og kolde drikke, rengøringsartikler, engangsartikler og eks. hygiejneartikler, hvilket gør os til et stærkt valg, når der skal vælges en totalleverandør af kvalitetsprodukter til virksomheder, kontorer, kantiner, caféer og restauranter.