5.jpg

Kaffeautomat fra Bonamat

MENY Kaffe tilbyder et stort sortiment af kaffeautomater og kaffemaskiner fra Bravilor Bonamat omtalt som Bonamat i daglig tale. Alt lige fra friskbryganlæg til malede bønner, espressoanlæg og Instant bryganlæg.

Bonamat har over 70 års erfaring med udvikling og produktion af kaffeautomatbryganlæg – Innovation, teknologi, kvalitet og in-house produktion har altid været kernen af Bonamat.

I dag har Bonamat stor fokus på kaffebryganlæg samt anlæg til levering af varmt vand til kantiner og restauranter.

Hovedkontoret ligger i Holland, men med over 450 medarbejdere fordelt på kloden, som hver dag udvikler og producerer nogle af de bedste kaffebryganlæg i branchen, er Bonamat et verdenskendt brand.

Bonamat FreshOne – friskbrygget nymalet kaffe

Bonamat FreshOne

Bonamat FreshOne er et utrolig simpelt og let betjeneligt friskbryganlæg til malet kaffe, der med et enkelt tryk serverer en lækker og frisk kop kaffe.

FreshOne er udstyret med én beholder til varmt vand – kaffe og varmt vand til the eller suppe klare FreshOne til UG.

Bonamat FreshOne kobles på vandtilføring via slange og har automatisk rense program.

Bonamat FreshMore 310 - Friskbryg malet kaffe

Bonamat FreshMore 310

Vi har stor erfaring med FreshMore 310 serien, som har en stor driftssikkerhed, samt et hav af brygningsmuligheder såsom kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, moccachino, espressochoc, chokolade og tevand – Dertil fås tilvalgsknapper for tilføjelse af ex. ekstra mælk. FreshMore 310 CW kommer desuden med en koldtvandsløsning.

FreshMore 310 kan ligeledes brygge i kop, krus eller kande, hvilket gør den velegnet til virksomheder, hvor der holdes møder samt kontorfællesskaber og lign.
Anlægget kommer i forskellige farver.

Bonamat FreshMore XL 330 & 510 - Friskbryg malet kaffe

Bonamat FreshMore 310 XL & 510 XL

Når der er virkelig meget run på ved kaffeautomaten, anbefaler vi en af Bonamats XL modeller. Disse to modeller kommer med ekstra kapacitet, og kan derfor klare op til 240 kopper i timen, og som selvfølgelig har automatisk vandpåfyldning.

XL-modellerne har sukker og mælkeforvalg og brygger kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, moccachino, espressochoc, chokolade og tevand.

XL 330 og XL 510 brygger naturligvis også i kande og kan fås med møntindkast.

Esprecious 12 & 11L - Friskbryg espresso

Esprecious 12 & 11L

Bonamats Esprecious serie fås med enkelt beholder, eller opdelt beholder til to forskellige typer bønner. Ligeledes kan Esprecious fås med to beholdere til forskellige toppings eller kakao.

Esprecious 11L - Kommer med to beholdere den ene til kaffebønner og den anden til eks kakaobønner. Det er muligt at sammenkoble 11L direkte til en ”frisk mælk” enhed, således den bedste smagskvalitet opnås, når der f.eks. brygges cappuccino eller latte.

Esprecious 12 - Har en beholder til kaffebønner og to beholder til smagsvarianter – Disse kan fyldes med kakao og topping til cappuccino, latte, moccachino og varm chokolade.

Disse egenskaber kendetegner Esprecious serien:

 • Nem og intuitiv betjening med touchscreen
 • Bønne-til-kop: Tilberedning via friske kaffebønner
 • Dobbelt udløb til forberedelse af 2 kopper samtidigt.
 • Professionel kværn og bryg-teknologi
 • Nem vedligeholdelse
 • Indstilling af eks. temperatur, blandingsforhold osv. 
 • Adskilt udgang til tevand

Freshground 310 & 510

Freshground 310 & 510

Bonamats Freshground kommer med 3 l (model 310) eller 5 l (510) beholdere, hvoraf den ene altid er til kaffebønner – resten kan fyldes med forskellige toppings og smagsvarianter, således at der kan brygges kaffe, espresso, cappuccino, cafe au lait, moccachino, espressochoc, chokolade og tevand. Freshground kobles på vandtilførsel og er udstyret med tilvalg for sukker og mælk.

Freshground har desuden digital trykbetjening, separat varmtvandshane, plastdrypbakke, renseprogram og kan fås med møntindkast - Freshground klare op til 240 kopper i timen.

Kendetegn for Freshground 310 & 510:

 • LED front belysning i 5 forskellige farver
 • Individuel opsætning
 • Lavt vedligehold
 • Unikt varmtvand system – mindre følsom for kalk
 • Afkalknings indikator
 • Skydebakke
 • Tæller for total og dag
 • Valg for kop, krus eller kande.

Bolero-serien

Bolero-serien

Bolero-serien er Instant kaffebryganlæg af høj kvalitet som fås med op til 4 beholdere til de forskellige smagsingredienser. Bolero er udstyret med digital betjening og separat varmtvandshane og tilkobles direkte til fast vandtilførsel.

Seriens mange modeller gør det muligt at finde lige netop den model, som passer til formålet i virksomheden og tilpasse denne. I virksomheder hvor behovet for kaffe er stort, anbefaler vi Bolero XL modellerne. Bolero XL har op til 4 beholder og kan servere 9 forskellige varme drikke. Skal der virkelig fart på, er Bolero Turbo XL 403 udstyret med 4 store beholdere det helt rigtige valg.

Bolero serien har følgende kendetegn:

 • Drypbakke i plast for nem afmontering
 • Automatisk rense og afkalkningsprogram
 • Strømsparemode
 • Forskellige farver
 • Hurtig og brugervenlig betjening.