2.jpg

Servicering af kaffeautomater

Servicering af kaffeautomater

Hos MENY Kaffe værdsætter vi at give vores kunder den bedst mulige service – Det har vi i øvrigt gjort i over 50 år, og vi mener derfor, at vi kan tilbyde danske virksomheder den bedste servicering af kaffemaskiner og kaffeautomater i Kongeriget.

Scenariet hvor kaffeautomaten pludselig ikke fungerer, kan opstå i alle virksomheder, og det kan gå ud over både de ansatte og kunderne. Derfor tager vi vores aftaler om servicering af kaffeautomater for vores kunder meget seriøst.

Landsdækkende service

MENY Kaffe er landsdækkende – og med vores store forhandlernetværk er der altid en MENY Kaffe forhandler i nærheden, som står klar til at hjælpe. Løber du tør for kaffe, kommer vi gerne forbi med forsyninger, så hverdagen kan forløbe, som den skal i jeres virksomhed.

Vi stiller gerne de bestilte varer på plads i virksomheden og naturligvis de varer med korteste holdbarhed forrest. Desuden får du hos os altid fuld returret på uåbnede varer, og som et led i vores online-platform kan du nemt genbestille varer, eller du kan lade din lokale MENY Kaffe forhandler stå for denne del.

Kaffeautomater af højeste kvalitet

Vi tilbyder kun de mest gennemtestede kaffeautomater og netop derfor har vi Bonamat, Wittenborg, Cino og Jura i sortimentet. Vi har et stort kendskab til disse producenter og står fuldt ud inde for den kvalitet og driftssikkerhed, som de leverer.

Skulle du alligevel komme ud for et driftsstop, sidder vi altid klar til hurtigst muligt at hjælpe, så kaffebrygningen igen kan komme i gang. Det er netop i sådan et tilfælde, du vil opleve det høje niveau af service og personlige betjening, som vi er kendte for. 

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi tilbyder servicering af kaffeautomater, er vi altid klar til at drøfte netop din virksomheds behov og ønsker.